Asosiasi Warta Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality tanggung jawab Pariwisata Singapur Maneka Warta

Pamenang PATA Gold Awards 2020 ngumumake

Pamenang PATA Gold Awards 2020 ngumumake
Pamenang PATA Gold Awards 2020 ngumumake
ditulis dening Harry S. Johnson

The Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) dina iki ngumumake pemenang PATA Gold Awards 2020. Kanthi bangga didhukung lan disponsori dening Kantor Pariwisata Pamrentah Macao (MGTO) sajrone 25 taun kepungkur, penghargaan taun iki ngakoni prestasi 23 organisasi lan individu.

PATA menehi 20 Penghargaan Emas kanggo organisasi kayata Banyan Tree Hotels & Resorts; Departemen Pariwisata, Pamrentah Karnataka; Area sing Ditunjuk kanggo Administrasi Pembangunan Berkelanjutan (DASTA); Perusahaan Nasional Pariwisata Kazakh JSC; Kantor Pariwisata Pamrentah Macao; Pariwisata Kali Mekong; Kelompok Perhotelan Outrigger; Plancongan Sampan; SriLankan Airlines Ltd.; Universitas Taylor; Otoritas Pariwisata Thailand, lan TTG Asia Media Pte Ltd.

Pemenang kasebut diumumake sajrone Presentasi Penghargaan Emas PATA Online minangka bagean saka Virtual PATA Travel Mart 2020, sing diwiwiti tanggal 23-27 September.

Ibu Maria Helena de Senna Fernandes, Direktur MGTO, ujar, "Aku menehi pujian marang kabeh peserta PATA Gold Awards amarga tetep semangat inovasi, mbantu nambah bar ing kabeh sektor industri. Nalika kita ngarepake maneh pariwisata ing 'normal anyar', luwih saka saiki kita kudu nggawe solusi 'njaba kothak' kanggo mesthekake yen pariwisata ora mung aman, nanging uga lancar lan apik. Macao diajeni amarga dhukungan sing wis suwe kanggo PATA ing inisiatif sing inspiratif iki, nalika arep ngrubah kutha dadi pusat pariwisata lan hiburan ing jagad iki. "

CEO PATA Dr. Mario Hardy nambah, "Atas jeneng PATA, aku ngaturake sugeng sugeng rawuh kanggo kabeh pemenang PATA Gold Award lan pemenang Grand Title, lan aku uga matur nuwun marang kabeh peserta taun iki. Prestasi para pemenang taun iki muga-muga bisa menehi inspirasi lan nyengkuyung industri kanggo nggawe inisiatif anyar sing tanggung jawab lan berkelanjutan nalika ngupayakake pemulihan saka pandemi COVID-19. Iki minangka taun pertama sing diumumake para pemenang kanthi langsung lan seneng banget kanggo ngrayakake prestasine nalika Presentasi Gold Gold Online Online. ”

Pemenang Judul Utama PATA diwenehi entri sing apik ing telung kategori utama: Pemasaran, Keberlanjutan, lan Pembangunan Modal Manungsa.

Pariwisata Kerala, India nampa Pemenang Judhul Emas PATA Award 2020 ing Pemasaran kanggo Pendidikan lan Latihan kanggo "Kampanye Cetak Manungsa miturut Alam". Ing wulan Agustus 2018, udan Monsun deres banget sadurunge ngrusak Kerala. Umume wong Kerala, nelayan, mahasiswa, profesional kerja, lan warga desa muncul dadi Pahlawan Banjir. Kampanye kasebut digawe saka urip saben dinane wong-wong ing limang wilayah Kerala sing beda-beda lan njelajah 'pemandangan manungsa' ing wilayah kasebut. Gagasan kasebut muncul saka para plancong sing wiwit ngerteni pertemuan 'manungsa' ing Kerala minangka pengalaman sing unik lan nyenengake. Menapa malih, kampanye ingkang nyengkuyung masarakat biasa minangka duta besar merek tanah kasebut dibangun kanthi ide kemanusiaan umum sing ngubungake para pelancong karo Keralites lan kasunyatan manawa urip saben dina ing kasunyatane minangka salah sawijining pengalaman paling luar biasa sing ditawakake Kerala.

Pemenang Judhul Utama ing Keberlanjutan diwenehake menyang YAANA Ventures, Thailand, kanggo Pondok Komunitas Anurak. Anurak Community Lodge ing provinsi Surat Thani, Thailand sisih kidul, minangka pondokan eko sing disertifikasi Travelife Gold kanggo pengunjung gaya urip aktif sing ngurmati budaya alam lan budaya lokal. Dikelilingi pemandangan karst kapur sing luar biasa, pondhokan kasebut minangka basis sing cocog kanggo njelajah Taman Nasional Khao Sok lan Danau Chiew Larn sing megah. Operasi Anurak wiwit dibukak ing 2016 dipandu dening etos nyuda, nggunakake maneh lan daur ulang. Tamu lan staf dianjurake ngirit energi lan banyu. Plastik panggunaan tunggal, Styrofoam lan piring karton dilarang. Sedotan plastik diganti nganggo pring lan logam. Stasiun daur ulang ing lokasi wis disiyapake, uga area kompos. Sistem filter perawatan banyu abu-abu kanggo banyu limbah umbah-umbah wis ana. Banyu saka sistem kasebut digunakake ing proyek Rainforest Rising, proyek Anurak kanggo ngasilake rong rai (3,226 sqm; 0.8 hektar) tilas perkebunan sawit ing sandhing pondhokan menyang alas alam ijo dataran rendah pribumi ing taun 2023.

Pemenang Judhul Utama ing Pembangunan Modal Manungsa diparingi MGM China, Macao, China amarga "Ngedongkrak Keagungan - Inisiatif Pengembangan Modal Manusia MGM". Dituntun dening visi MGM babagan "Unleashing Greatness for all", dheweke ngarahake ngetokake kehebatan konstituen liwat pembangunan berkelanjutan para karyawan, komunitas lan pariwisata sing tanggung jawab. Dheweke nggawe tenaga kerja kelas dhuwur sing berkelanjutan kanthi budaya sinau sing kuat sing nggawe karyawan lan sinau sajrone urip. 74 jam latihan saben kelas paling apik saben kelas saben taun ngetrapake komitmen lan prestasi ing gaweyan iki. MGM praktik kewarganegaraan sing tanggung jawab kanggo mesthekake lokalisasi staf lan pembangunan berkelanjutan saka komunitas lengkap. Inisiatif kalebu beasiswa kanggo siswa lokal, kesempatan magang, program outreach komunitas, pengembangan kepemimpinan pemuda, lan liya-liyane. Salah sawijining conto yaiku piwulang basa isyarat online gratis kanggo masarakat ing Macao, China.

Dibukak kanggo anggota PATA lan non-PATA, Penghargaan ing taun iki narik total 121 entri saka 62 organisasi wisata lan pariwisata lan individu.

Pemenang Judul Agung PATA 2020

1. Pemenang Judhul Agung PATA 2020
Marketing
Kampanye Cetak Manungsa Miturut Alam
Wisata Kerala, India

2. Pemenang Judhul Agung PATA 2020
Sustainability
Pondok Komunitas Anurak
YAANA Ventures, Thailand

3. Pemenang Judhul Agung PATA 2020
Pangembangan Modal Manungsa
Ngeculake Keagungan - Inisiatif Pengembangan Modal Manungsa MGM
MGM China, Macao, China

Pemenang Penghargaan PATA Gold 2020

1. Penghargaan PATA Gold 2020
Kampanye Pemasaran (Nasional - Asia)
Kafe Macao's 2019
Kantor Pariwisata Pamrentah Macao USA, Macao, China

2. Penghargaan PATA Gold 2020
Kampanye Pemasaran (Negara lan kutha - Global)
Skrip Petualangan Sampeyan 2019
Departemen Pariwisata, Pamrentah Karnataka, India

3. Penghargaan PATA Gold 2020
Pemasaran - Operator
Tangga teparo sabanjure
SriLankan Airlines Ltd., Sri Lanka

4. Penghargaan PATA Gold 2020
Pemasaran - Hospitality
Pu'er Red Panda Manor
Pariwisata Kali Mekong, China

5. Penghargaan PATA Gold 2020
Pemasaran - Industri
Plancongan alon Myanmar
Sampan Travel, Myanmar

6. Penghargaan PATA Gold 2020
Kampanye Pemasaran Digital
Gastronomi Berkelanjutan - Perjalanan Panganan Hijau Gedhe, Macao, Ngrayakake Kreativitas, Kelestarian, lan Budaya
Kantor Pariwisata Pamrentah Macao, Macao, China

7. Penghargaan PATA Gold 2020
Kampanye Pemasaran Cetak
Taichung - Akhir Pekan sing Sampurna
Biro Pariwisata lan Perjalanan, Pamrentah Kota Taichung, Taiwan

8. Penghargaan PATA Gold 2020
Video Plancongan
Travelstan
Perusahaan Nasional Pariwisata Kazakh JSC, Kazakhstan

9. Penghargaan PATA Gold 2020
Foto Plancongan
Ikatan sing Apik, Desa Gajah Ban Nong Bua, Surin
Otoritas Pariwisata Thailand, Thailand

10. Penghargaan PATA Gold 2020
Artikel Tujuan
Bank Kiri Thailand
John Borthwick, Australia

11. Penghargaan PATA Gold 2020
Artikel Bisnis
Panganan Kanggo Jiwa
TTG Asia Media Pte Ltd, Singapura

12. Penghargaan PATA Gold 2020
Inisiatif Perubahan Iklim
Outrigger's Zone (OZONE)
Kelompok Perhotelan Outrigger, Hawaii

13. Penghargaan PATA Gold 2020
Tanggung jawab Komunitas lan Sosial
Inisiatif Kelestarian Global Pohon Banyan 25 Taun
Banyan Tree Hotels & Resorts, Singapura

14. Penghargaan PATA Gold 2020
Pariwisata adhedhasar Komunitas
Jaringan Homestay Komunitas
Royal Mountain Travel, Nepal

15. Penghargaan PATA Gold 2020
budaya
Kinerja Budaya Teh Alishan lan Pangembangan Berkelanjutan
Biro Pariwisata Taiwan, Taiwan

16. Penghargaan PATA Gold 2020
Warisan
Rainforest Ecolodge (Pvt) Ltd, Sri Lanka

17. Penghargaan PATA Gold 2020
Pariwisata kanggo Kabeh
Pariwisata Virtual kanggo Warga Senior
Universitas Taylor, Malaysia

18. Penghargaan PATA Gold 2020
Inisiatif Pemberdayaan Wanita
Ndhukung lan Mromosikake Pengembangan Karir Wanita Produk Pariwisata kanthi merek "Nan-Ner-Jaow"
Area sing Ditunjuk kanggo Administrasi Pembangunan Berkelanjutan (DASTA), Thailand

19. Penghargaan PATA Gold 2020
Inisiatif Pemberdayaan Pemuda
Klub Pemuda DASTA NAN (DNYC)
Area sing Ditunjuk kanggo Administrasi Pembangunan Berkelanjutan (DASTA), Thailand

20. Penghargaan PATA Gold 2020
Inisiatif Pengembangan Modal Manungsa
Acara KTT Mahasiswa Pendidikan Pariwisata IFTM (KTT TEd)
Institut Studi Pariwisata Macao, Macao, China

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.