24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Breaking Islandia tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Ketemu ing Reykjavík gabung karo Promote Islandia

Ketemu ing Reykjavík gabung karo Promote Islandia
Aula Kutha Reykjavík
ditulis dening Harry S. Johnson

Ketemu ing Reykjavík, biro konvensi resmi kutha Reykjavík lan wilayah ibukota, wis gabung karo Ningkatake Islandia. Miturut perjanjian antara komite eksekutif dewan kutha Reykjavík, Promote Islandia lan Icelandair, Meet in Reykjavík bakal dioperasikake kanthi mandhiri kanggo pemasaran MICE lan dadi biro konvensi nasional kanggo Islandia lan uga biro kutha kanggo Reykjavík.

Promosikan Islandia minangka kemitraan publik-pribadi sing diadegake kanggo memimpin promosi lan pemasaran Islandia ing pasar manca lan ngrangsang pertumbuhan ekonomi kanthi nambah ekspor.

Tujuan kesepakatan kasebut yaiku, sing pertama lan penting, kanggo nguatake promosi Islandia lan Reykjavík minangka tujuan utama kanggo rapat, insentif, konferensi, lan acara (MICE). Kajaba iku, kanggo nambah efisiensi operasional lan negesake praktik berkelanjutan ing industri lelungan Bisnis Islandia.

Sigurjóna Sverrisdóttir, direktur pangurus Meet ing Reykjavík, ujar manawa pangembangan kasebut minangka langkah penting kanggo Meet in Reykjavík. "Misi kita, mesthine tetep padha. Kanggo ngewangi para perancang MICE nggawe acara sing ora iso lali ing tujuan siji-sijine. Saiki, kita uga bakal duwe promosi kolektif ing Islandia lan sumber daya ing gudang senjata. ”

"Kita seneng banget nampani Meet in Reykjavík menyang portofolio proyek," ujare Pétur Th. Óskarsson, CEO saka Promote Islandia. “Kontrak iki nguatake lan ngluwihi layanan lan nuduhake komitmen kanggo strategi jangka panjang industri pariwisata Islandia. Kita ngerti manawa bakal mbutuhake wektu supaya industri MICE pulih sawise wabah COVID-19. Nanging ana akeh kesempatan ing Islandia iki, tujuan sing ramah lingkungan lan aman, lan ora ana sangsi ing pikiranku yen Islandia bakal dadi tujuan sing apik ing wektu cedhak. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.