24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Resor Sandal: Wes Bali!

Resor Sandal: Wes Bali!
Sandal Resor

Kabeh Sandal Resorts dibukak maneh, nyatane, akeh sing wis mbukak sisane amarga bakal dibukak mengko. Wayahe pas banget amarga akeh rencana nggawe rencana plancongan Sandal saiki. Ora perlu ngenteni kabar donya kanthi kabeh pilihan sing kasedhiya.

Kaping pisanan lan penting, Sandal mesthi nggawe kesehatan lan keamanan kanthi serius ing resort. Saiki luwih saka saiki, Sandal njupuk langkah tambahan kanggo njaga kamar tamu kanthi Protokol Sandal Platinum Kebersihan. Resor sing mbukak wis nguatake protokol kanggo nyakup kabeh titik kontak ing saben resort wiwit tamu teka ing ruang tunggu bandara, nganti kabeh pengalaman resort. Protokol tambahan lan standar kebersihan sing dijamin njamin langkah-langkah kesehatan lan keamanan sing luwih dhuwur kanggo para tamu sing golek katenangan ing Karibia.

Antigua: Saiki Mbukak

Barbados: Saiki Mbukak

Jamaika: Saiki Mbukak

Saint Lucia: Saiki Mbukak

Grenada: Bukak 1 Oktober

Bahamas: Bukak 1 November

Nanging ngenteni, ana liyane!

Sandal pengin para tamu ngrasakake preinan tanpa kuwatir. Makane Sandals Resorts nampilake praktik lan kabijakan sing paling apik sing dirancang kanggo nggawe pikiran sampeyan tenang. Apa pesenan sing wis ana utawa sing digawe saiki, Sandal wis dijamin para tamu.

Pembatalan Kamar Gratis kanthi Pembayaran Balik 100%

Pembatalan kamar gratis kasedhiya kanggo reservasi sing dibatalake 31 dina utawa luwih sadurunge tanggal mriksa (kajaba Suites Over-the-Water). Iki mung ditrapake kanggo bagean tanah / kamar pesenan. Pembatalan penerbangan dikenani dhendha lan watesan maskapai penerbangan.

Penjaminan Rega Paling Apik

Garansi Harga Sandal Paling apik ngidini para tamu rumangsa yakin manawa tarif kamar sing ditampa minangka rega paling apik. Tamu bisa memesan kanthi percaya diri kanthi online, liwat agen perjalanan favorit, utawa nelpon 1-888-SANDALS. Yen sajrone 24 jam pesenan plancongan online ing www.sandals.com rega murah kanggo tanggal tekane sing padha, pirang-pirang wengi, lan akomodasi kamar ditemokake, Sandal bakal mbalekake prabédan kasebut.

Kamar Ngemu

Pesenan kualifikasi duwe pilihan kanggo "nyekel kamar" kanthi regane $ 49 saben wong kanggo mbantu ngrancang plancongan. Milih opsi "tahan" tegese kertu kredit sing digunakake kanggo celengan kanthi otomatis bakal dikenani tambahan $ 302 sajrone 21 dina. Total saldo ing preinan bakal dikenani biaya 45 dina sadurunge tanggal mlebu.

Layaway & Playaway

Tamu bisa ngunci liburan sabanjure kanthi sandal tanpa biaya sing fleksibel lan ora ana rencana pambayaran bunga. Biaya plancongan Sandal Mewah Termasuk® bisa nyebar pirang-pirang wulan nalika pesenan langsung karo Sandal, kanthi tamu duwe pilihan kanggo mbayar cicilan 3 nganti 24 wulan.

Exchange Resort

Amarga Resor Sandal dununge ing macem-macem yuridiksi Karibia, sawetara sing nanggapi pandemi global (COVID-19) kanthi ngumumake watesan lokal kanggo pengunjung utawa resort, bisa uga ana pengaruh ing Program Exchange Sandals Resort. Program pertukaran resor gumantung karo, lan tundhuk, kabeh watesan pamrentah sing ditrapake, kalebu sing mbatesi kemampuan tamu kanggo lelungan ing antarane properti utawa mengaruhi kemampuan resor Sandal kanthi aman kanggo mindhah tamu ing antarane properti utawa mbukak lan operasional. Program kasebut bakal dibatalake yen dilarang utawa ing putusan Sandals ora praktis amarga watesan lokal utawa pandemi kasebut. Kaya biasane, kesehatan lan safety tamu Sandal bakal dadi prioritas utama.

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.