News

Perusahaan hotel utama ing Timur Tengah ndhukung registrasi Pasar Perjalanan Dunia

logo wtm_1
logo wtm_1
ditulis dening editor

"Wis nggawe hubungan kerja sing kuat karo Rotana, aku seneng yen dheweke disponsori proses registrasi [ing Pasar Wisata Dunia] suwene kaping lima taun," ujare Reed

Print Friendly, PDF & Email

"Wis nggawe hubungan kerja sing kuat karo Rotana, aku seneng yen dheweke disponsori proses registrasi [ing Pasar Perjalanan Dunia] suwene kaping lima taun," ujare Direktur Pameran Perjalanan Reed, Pasar Persis Simon Press, menehi komentar babagan acara WTM mbesuk 2013.

Rotana, perusahaan manajemen hotel terkemuka ing Timur Tengah & Afrika kanggo sponsor registrasi ing World Travel Market 2013, acara global terkemuka kanggo industri plancongan, sing bakal dianakake ing London wiwit dina Senen 4 November nganti Kamis, 7 November 2013. minangka taun kaping lima, operator hotel nyengkuyung registrasi WTM minangka bagean saka strategi sing ana kanggo promosi merek kanggo industri pariwisata lan pariwisata global.

Grup hotel utamane pengin promosi properti Mesir lan bukaane ing Salalah, Oman.

Papat resor Rotana ing Mesir, Grand Rotana Resort & Spa bintang lima - Sharm El Sheikh lan Resor Rotana Beach Coral bintang papat ing Sharm El Sheikh lan Hurghada kabeh cukup adoh saka kerusuhan ing negara kasebut lan ora kena pengaruh. lan tetep bisa sukses kanthi sukses.

"Kita kerja keras banget kanggo nggawa Sharm El Sheikh menyang jaman sing mulya dadi tujuan wisata utama ing wilayah kasebut. Inggris minangka salah sawijining pasar utama lan kita luwih negesake ngembangake pasar iki lan mulane kita bakal nuduhake ing pirang-pirang perusahaan internasional lan profil tinggi, "ujare Azmi Sami, General Manager Grand Rotana Resort & Spa, Sharm El Sheikh.

Grand Rotana Resort & Spa bintang lima, sing bakal nyedhak ing ngarsane Rotana ing Mesir, dununge ana ing gisik Sharm El Sheikh. Iki nduweni pantai pribadi 450 meter, kolam renang gaya laguna 3,600 persegi, 526 kamar kanthi pilihan ngarep, suite utawa villa pribadi kanthi kolam pribadi.

Properti megah iki nawakake macem-macem toko internasional lan bar kalebu masakan Asia lan Italia lan outlet pantai sing apik banget sing menghadap Segara Abang. Resor iki uga dadi tuan rumah Zen Spa ing Rotana, kanthi sangang kamar perawatan sing nyawang pemandangan laut lan tim terapis profesional Thailand, uga macem-macem fasilitas hiburan lan kulawarga.

Telung properti tambahan bintang papat kalebu Coral Beach Rotana Resort - Tiran, Coral Beach Rotana Resort - Montazah lan Coral Beach Rotana Resort ing Hurghada nawakake lanskap sing loman lan lokasi unik ing Segara Abang.

Telung resort kasebut nyedhiyakake macem-macem fasilitas kayata kegiatan banyu maju, outlet internasional lan bar, pusat kebugaran, privasi lan nilai dhuwit sing apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.