Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Karnaval Rio de Janeiro ditundha tanpa wates amarga pandemi COVID-19

Karnaval Rio de Janeiro ditundha durung suwe amarga pandemi COVID-19
Karnaval Rio de Janeiro ditundha tanpa wates amarga pandemi COVID-19
ditulis dening Harry S. Johnson

Liga Independen Sekolah Samba ing Rio de Janeiro, Brasil (LIESA) mutusake nundha prosesi Karnaval tradisional ing wektu mengko, lan Brasil melu karo wong nomer loro sing paling mematikan ing donya Covid-19 wabah

Brasil ngatasi wabah COVID-19 sing paling ala ing saindenging jagad sawise Amerika Serikat, lan Karnaval Rio bakal duwe risiko gedhe: festival sing akeh dikempalken kanthi rame ing dalan lan mlebu menyang "Sambadrome" sing apik ing kutha kasebut kanggo pawai sing gedhe banget lan pesta sewengi.

Kepala asosiasi kasebut, Jorge Castaneiro, ngumumake keputusan liga kasebut ing konferensi pers pungkasan.

Miturut dheweke, isih durung wayahe ngobrol babagan tanggal alternatif karnaval kasebut, amarga ora ana informasi babagan kapan vaksin kasebut bakal kasedhiya ing Brasil lan nalika imunisasi bakal ditindakake.

“Pancen angel banget yen nggawe Karnaval tanpa vaksin. Ora ana cara kanggo nggawe Karnaval tanpa keamanan. ”

Castaneiro nyathet, wiwitane arak-arakan kasebut direncanakake bakal dianakake wulan Februari, nanging ing kahanan kasebut ora mungkin.

"Ana ramalan sing miturut kondisi aman, mung bakal diwiwiti saka wulan April," tambah kepala Liesa.

Brasil wis ndiagnosis 4.66 yuta kasus COVID-19 lan infeksi lan meh 140,000 korban COVID-19, miturut data saka Universitas Johns Hopkins.

Rata-rata saklawasé 30,000 kasus anyar lan 735 kematian anyar wis kacathet saben dina suwene rong minggu, miturut tokoh menteri kesehatan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.