24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia News Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Czech Airlines nerusake penerbangan menyang Moskow, Rusia

Czech Airlines nerusake penerbangan menyang Moskow, Rusia
Czech Airlines nerusake penerbangan menyang Moskow, Rusia
ditulis dening Harry S. Johnson

Pembawa bendera Republik Ceko, Czech Airlines, ngumumake yen bakal nerusake penerbangan antarane Republik Ceko lan Federasi Rusia tanggal 4 Oktober, ing rute Prague - Moskow - Prague, kanthi rong penerbangan mingguan, dina Rebo lan Minggu.

Penjualan tiket wis diwiwiti, dene maskapai kasebut nyathet manawa mlebu warga asing menyang Rusia isih winates.

Rusia uga durung resmi nerusake penerbangan karo Republik Ceko. Kanggo mlebu negara kasebut, watesan sing padha ditrapake kanggo negara-negara Eropa liyane. Dina iki, wong asing bisa menyang EU mung kanggo perawatan medis, kanggo ndeleng sedulur, sinau suwene wektu suwe utawa yen duwe ijin omah.

Sabanjure, keputusan anyar pengawas Rusia, Rospotrebnadzor, dileksanakake ing Rusia tanggal 24 September, sing mrentah supaya kabeh warga Federasi Rusia sing tekane saka luar negeri kudu ngisolasi awake dhewe nganti asil tes PCR kanggo Covid-19 sing ditampa.

Uga ing wulan September, Badan Transportasi Udara Federal Rusia ngumumake kedadeyan penerbangan maneh karo UAE, Mesir lan Maladewa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.