24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Keslametan transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Paling ora 25 wong tiwas ing kacilakan pesawat Ukraina

Paling ora 25 wong tiwas ing kacilakan pesawat Ukraina
Paling ora 25 wong tiwas ing kacilakan pesawat Ukraina
ditulis dening Harry S. Johnson

Paling ora 25 wong tiwas ing kacilakan pesawat Antonov An-26 ing sisih wétan Ukraina. Pejabat militer Ukraina wis ngonfirmasi laporan manawa pesawat turboprop nabrak pungkasan dina Jumuah nalika arep ndharat ing lapangan udara ing njaba kutha Chuguev.

Cuplikan dramatis saka adegan kasebut wis katon online, nuduhake pesawat kasebut murub nalika lagi ana ing pinggir dalan. Umume pesawat kasebut katon bubar amarga kena pengaruh lan ing geni sabanjure, gambar sing ngganggu sing nyebar online nuduhake. Bagean buntut pesawat kasebut tetep isih utuh.

Miturut informasi saka kantor Kejaksaan Ukraina, 25 saka 27 wong sing ana ing kapal kasebut tiwas.

Gubernur wilayah Kharkov Alexey Kucher wiwitane ujar manawa, saka 28 wong sing ana ing kapal, pitu minangka perwira militer lan 21 dadi kadet ing Universitas Angkatan Udara Nasional Kharkov. Nanging, layanan darurat banjur njlentrehake manawa salah sawijining kadet ora diidini mlebu.

Kucher ujar manawa wis ana loro sing slamet sing dikonfirmasi - kalorone kobong banget, lan siji ing kondhisi kritis.

Media lokal nyebutake sumber militer sing ujar manawa pesawat kasebut ambruk amarga kerusakan mesin. Pilot kasebut miturut omongane uwong nglaporake salah sawijining mesin sing rusak sadurunge pengaruh kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.