Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News wong transportasi Singapur Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Ukraina mrentah kabeh penerbangan An-26 dilereni sawise kecelakaan maut

Ukraina pesen kabeh penerbangan An-26 sus
Ukraina mrentah kabeh penerbangan An-26 dilereni sawise kecelakaan maut
ditulis dening Harry S. Johnson

Presiden Ukraina, Volodymyr Zelensky, nerbitake perintah, mandheg kabeh penerbangan model model Antonov An-26, nganti panyebab kacilakan Kharkiv sing bencana ditemtokake lan dikonfirmasi.

Wakil kepala kantor presiden Oleg Tatarov ujar:

"Presiden mrentah supaya nundha kabeh penerbangan pesawat kasebut nganti kabeh sebab musibah kasebut ditetepake. Pesenan iki dileksanakake ”.

An Antonov An-26 nabrak cedhak kutha Kharkiv ing wingi.

Pesawat kasebut nggawa 20 kadet lan pitung perwira saka Universitas Angkatan Udara Kharkiv lan lagi latihan.
Mung siji wong sing slamet.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.