24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Rwanda Air nyimpang saka landasan pacu nalika ndharat

RWB737
RWB737
ditulis dening editor

Maskapai nasional Rwanda RwandAir esuk iki nemoni masalah pendaratan nalika penerbangan WB 301 nalika teka ing Kigali saka Dubai.

Print Friendly, PDF & Email

Maskapai nasional Rwanda RwandAir esuk iki nemoni masalah pendaratan nalika penerbangan WB 301 nalika teka ing Kigali saka Dubai. Aliran angin salib sing tiba-tiba sawise mlebu bareng karo udan deres, pesawat kasebut, Boeing B737-800NG rada mudhun saka landasan pacu menyang suket ing sisih pinggir tarmac.

Penumpang lan kru biasane mudhun saka tangga kaya barang sing padha uga biasane diunduh. Pesawat kasebut banjur ditarik menyang hangar supaya bisa ditliti manawa ana kerusakan material ing gir sing dingerteni wis diwenehi tagihan kesehatan sing resik lan lagi siyap kanggo pesawat sing dijadwalake sabanjure.

Kanthi desas-desus mabur lan spekulasi isih rame, maskapai kasebut nerbitake pernyataan berwibawa ing ngisor iki, sing nuduhake manawa ora ana sing nyimpang saka penyimpangan saka landasan pacu, tanpa ana kerusakan ing pesawat utawa cilaka penumpang utawa kru. RCAA dilaporake nggoleki kedadeyan cilik iki.

Rwanda Air nerbitake pernyataan resmi ing ngisor iki:

RwandAir maskapai nasional pengin kanthi resmi ngandhani masarakat manawa pesawat WB 301 saka Dubai mlayu mlaku jam 10:26 wektu lokal. Cuaca nalika semana deres banget amarga angin gedhe lan udan.

Kabeh penumpang lan kru biasane mudhun, lan pesawat kasebut banjur ditarik menyang hangar kanggo mriksa lan lagi siyap kanggo pesawat sabanjure. Operasi bandara wiwit diwiwiti kanthi normal.

Kita ngalami gangguan sithik nalika operasi esuk, nanging saiki kahanane wis normal maneh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.