24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Rasakake gaya urip resor Koh Samui sing unik karo Anantara

globe ijo_51
globe ijo_51
ditulis dening editor

LOS ANGELES, California - Sertifikasi Green Globe seneng ngumumake pambukaan maneh Anantara Bophut Resort & Spa Koh Samui ing Bophut, Thailand - anggota Elite Green Globe.

Print Friendly, PDF & Email

LOS ANGELES, California - Sertifikasi Green Globe seneng ngumumake pambukaan maneh Anantara Bophut Resort & Spa Koh Samui ing Bophut, Thailand - anggota Elite Green Globe. Sawise direnovasi enem wulan kabeh kamar, fasilitas, lan ruang rapat, properti sing direnovasi iki nampilake gaya urip resor Koh Samui sing beda karo liyane.

Fitur anyar kalebu desain kontemporer Thailand, kamar sing luwih gedhe, opsi anyar kamar mewah kanggo nambah amben ekstra, limang kategori suite, lan suite kolam renang ing pantai Anantara nawakake kolam renang pribadi 24 meter persegi sing wiyar. Perbaikan area umum kalebu lobi, restoran High Tide, lan Eclipse Bar. Restoran Full Moon saiki nawakake konsep panggangan char gourmet, lungguh ing sadhuwure kolam renang kanthi pemandangan segara.

Cocog kanggo para pelancong bisnis, pasangan, lan kulawarga, Anantara Bophut uga duwe klub bocah sing apik banget, kanthi macem-macem kegiyatan, kayata "kelas koki cilik," utawa lukisan bathik lan payung, supaya tamu luwih seneng lan seneng.

Wis pirang-pirang taun, hotel mewah iki nduduhake tanggung jawab sosial perusahaan lan pariwisata berkelanjutan, nggabungake praktik etika lan ramah lingkungan menyang operasi lan manajemen bisnis inti.

"Kita terus nguatake komitmen marang konservasi lingkungan lan persyaratan standar Green Globe, kanthi riset kanthi cara utawa teknologi anyar kanggo mbantu nyuda jejak eko," ujare Manish Jha, General Manager ing Anantara Bophut Resort & Spa Koh Samui. "Apa gampang kaya mbanyoni kebon kanthi banyu daur ulang utawa luwih maju lan ngganti sampo plastik lan botol sabun ing saben kamar dadi kontainer kaca, kita ngupayakake nglindhungi lingkungan."

Kabeh properti Anantara ing saindenging Thailand, Indonesia, Vietnam, China, Maladewa, lan Timur Tengah melu inisiatif lokal sing menehi komunitas lan lingkungan, ningkatake lingkungan sosial lan lingkungan ing saben tujuan Anantara. Apa sing nylametake gajah dalan ing Thailand, perlindungan kura-kura laut ing Phuket, peremajaan karang ing Maladewa utawa para petani lokal ing Indonesia, Anantara darmabakti kanggo nindakake program tanggung jawab sosial perusahaan ing level dhasar ing saben lokasi eksotik ing saindenging jagad. .

Babagan ANANTARA BOPHUT SAMUI RESORT & SPA

Dumunung ing wedhi sing tenang, Anantara Bophut Resort & Spa nawakake kemewahan sing ora bisa ditemokake ditambah karo keramahan Thailand sing misuwur. Anantara Bophut nampilake gaya urip resor Koh Samui sing beda banget karo liyane, wiwit saka Bill Bensley sing dirancang taman tropis sing nglengkapi pesona ing Fisherman's Cove ing Pantai Bophut, nganti arsitektur Thai sisih kidul, sing nuduhake warisan budaya lokal lan fasilitas kelas internasional sing ditambah karo Rancangan unik Anantara. Properti iki nduweni 106 kamar resort sing jembar, digawe seni lan dekorasi Thai Kidul. Para tamu bisa nikmati macem-macem fasilitas santai lan pengalaman saka lelungan angin lan layar menyang spa, pantai, yoga, tenis, kelas masak lan tamasya. Restoran Anantara Bophut Samui Resort nyedhiyakake kari Thailand sing apik lan pasta Italia gawenan tangan, pawon mbukak lan masak ing meja, rasa lokal sing apik bebarengan karo sawetara tradhisi kuliner paling apik ing donya. Pantai Bophut, dununge ing pesisir lor Koh Samui, 15 menit saka Bandara Internasional Koh Samui. Penerbangan ulang-alik saka / menyang Bangkok bisa digunakake saben jam.

Hubungi: Werapun (Ching) Limsettoe, Direktur Sales & Marketing, Anantara Bophut Resort & Spa Koh Samui, Kantor Penjualan Bangkok, Lantai 17, Berli Jucker House, 99 Soi Rubia, Sukhumvit 42 Road, Bangkok 10110, Thailand, Telpon +66 ( 0) 2365 7545, Fax +66 (0) 2365 7797, Email [email dilindhungi] , www.anantara.com

Babagan CERTIFIKASI GREEN GLOBE

Sertifikasi Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Sertifikasi Green Globe adhedhasar ing California, AS, lan diwakili ing luwih saka 83 negara. Sertifikasi Green Globe minangka anggota Dewan Pariwisata Berkelanjutan Global, sing didhukung dening Yayasan PBB. Kanggo informasi, bukak www.greenglobe.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.