Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Pitakonan Warta Breaking Jamaika News wong podcast tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Masa depan Pariwisata ing Mripat Pahlawan sing uga Menteri Pariwisata

Masa depan Pariwisata ing Mripat Pahlawan sing uga Menteri Pariwisata
7800689 1601241655438 73c42e83c8523
ditulis dening editor

Dina Pariwisata Sedunia 2020. Hon. Edmund Bartlett minangka Menteri Pariwisata kanggo Pulo Karibia ing Bangsa Jamaika. 

Pariwisata minangka salah sawijining penghasil mata uang sing paling penting kanggo Jamaika lan industri utama. 

Jamaika uga dadi pusat Pusat Ketahanan Pariwisata lan Krisis Global. Menteri Bartlett minangka ketua Amerika kanggo Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNWTO) Rungokake pandhuan rinci babagan pengaruh lan masa depan Industri Perjalanan lan Pariwisata Global ing video iki sing ditampilake kanggo dibangun maneh.

 Menteri Luar Negeri Bartlett nampa penghargaan Pahlawan Pariwisata dening Seal Pariwisata sing luwih Aman lan mbangun maneh.lancaran dina iki.

-

Kirim pesen swara: https://anchor.fm/etn/message
Dhukungan podcast iki: https://anchor.fm/etn/support

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.