24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Turis Tionghoa mateni bojo, awake dhewe ing resor Phuket

0a11_832
0a11_832
ditulis dening editor

PHUKET, Thailand - Polisi Phuket percaya yen wanita Cina mateni bojone ing resor anyar sing trendi, banjur mateni awake dhewe.

Print Friendly, PDF & Email

PHUKET, Thailand - Polisi Phuket percaya yen wanita Cina mateni bojone ing resor anyar sing trendi, banjur mateni awake dhewe.

Sanajan diselidiki terus, Letnan Jirawat Tanchern menehi Phuketwan dina iki babagan tragedi dobel sing gawe kaget pulau kasebut wingi.

16 anggota partai tur sing isih ana - kalebu adhine wanita sing wis seda - bakal mulih menyang China dina iki.

Letnan kasebut, sing berbasis ing Kantor Polisi Kota Phuket, diteliti kanggo neliti nalika Jiang Ghengyne, 43 taun. Mangkat saka loteng lantai loro ing Pago Design Hotel Phuket nalika tamu lungguh sarapan.

Dheweke lara getih lan seda mau esuk ing rumah sakit amarga lara.

Staf lan polisi nemokake getih ing kabeh kamar lan kamar ing kamar, karo bojone Li Ming, 42 taun, mati seda ing ngisor selembar.

Getih ing sprei lan jubin, nganti jamban, duweke Jiang Ghengyne, polisi percaya.

Ana bungkus telung tab turu ing wadhah kertas sampah.

Pasangan kasebut wis bebrayan suwene 15 taun lan duwe anak, sing nuli tinggal ing China.

Letnan Jirawat yakin Jiang Ghengyne bubar nemokake garwane duwe nyonya.

"Aku percaya yen dheweke narkoba, mula bisa uga nubruk ing bathuke - kita nemokake tatu gedhe ing kana - lan bisa uga disedhot," ujare letnan.

"Dheweke nyuwil gelas lan nyemprotake tenggorokan lan pergelangan tangan. Banjur dheweke mlumpat saka loteng. ”

Ditemokake cathetan sing ujar: "Kita bakal urip selawase."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.