Mauritania Airlines International milih GSA ing Paris

MRTA
MRTA
ditulis dening editor

Mauritania Airlines International milih APG dadi GSA ing Prancis.

Print Friendly, PDF & Email

Mauritania Airlines International milih APG dadi GSA ing Prancis.
Miturut syarat kesepakatan iki, APG bakal nyedhiyakake layanan sales lan marketing lengkap uga dhukungan pelanggan, ticketing lan fasilitas administratif.

Mauritania Airlines International (L6-495) bakal miwiti mabur menyang Paris tanggal 15 Desember 2013. Maskapai kasebut bakal ngoperasikake 3 penerbangan saben minggu saka Nouakchott (NKC) menyang Paris (CDG).

Wiwit taun 2010, Mauritania Airlines International dadi maskapai penerbangan Mauritania. Maskapai sing adhedhasar bandara Nouakchott ngoperasikake armada 2 Boeing 737-500 lan 1 Boeing 737-700.
Mauritania Airlines International wis ngembang kanthi cepet lan saiki nyedhiyakake penerbangan menyang Abidjan, Bamako, Brazzaville, Casablanca, Conakry, Cotonou, Dakar, Las Palmas, Nouadhibou lan Zouerate.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.