Asosiasi Warta Breaking News Internasional Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pengumuman Pers Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Jamaika ngupayakake inisiatif pariwisata sing fokus karo kesehatan

Pilih basa sampeyan
Jamaika ngupayakake inisiatif pariwisata sing fokus karo kesehatan
0a1 194
ditulis dening Harry S. Johnson

Nalika srengenge munggah ing esuk tanggal 2 Oktober, Direktur Pariwisata Jamaika, Donovan White lan anggota saka Asosiasi bersepeda Jamaika bakal nggayuh RPM nalika melu ing leg pertama Discover Jamaica by Bike. Acara lokal, iki bakal dadi pilot pengalaman bersepeda konsumen sing bakal debut ing musim semi 2021. Mlaku, sing diwiwiti ing Port Antonio lan rampung ing Kingston tanggal 5 Oktober, bakal nggawe inisiatif turisme anyar sing diwiwiti kanthi aktif lelungan lan pangembangan program outdoor sing bakal ngidini para pengunjung ngrasakake kaendahan alam ing pulau kasebut nalika mbisakake jarak fisik.

"Jamaika mesthi bangga menehi produk pariwisata sing cocog banget kanggo ngirim apa sing dikarepake para pengunjung," ujare Direktur White. "Temokake Jamaica By Bike terus warisan kasebut amarga fokus fokus kolektif ing kesehatan lan kesehatan ditambah karo kegiatan sing aman, sing adoh saka fisik. Kita ngerti manawa bersepeda wis dadi kegiyatan fitness pilihan kanggo akeh wong liwat pandemi iki, lan kita yakin manawa pangembangan pengalaman sing bisa dipesen sajrone itinerary iki bakal terus minat karo tujuan liwat lensa anyar. "

Temokake Jamaica by Bike bakal diwiwiti karo konferensi pers ing Goblin Hill, Kamis, 1 Oktober. Pejabat saka Dewan Pariwisata Jamaika, Kementerian Kesehatan & Kesehatan lan Menteri Pariwisata bakal siyap nuduhake rincian babagan acara kasebut amarga uga upaya pemasaran kanggo promosi kanggo para pamiarsa internasional. Wiwit tanggal 2 - 5 Oktober, para peserta bakal nempuh dalan Koridor Resilien liwat Port Antonio, Ocho Rios, Montego Bay, Negril, Pantai Selatan nganti Kingston, lan Hotel Jamaica Pegasus dadi titik pungkasan.

Unsur utama saka itinerary Oktober bakal dadi basis kanggo itinerary sing diadhepi konsumen sing bakal nampilake macem-macem komponen tujuan kanthi sawetara mitra ing rute kasebut. Para penggemar bersepeda bakal ngrasakake langsung bukit, pantai lan kutha-kutha sing ana ing dalan sing ndadekake Jamaika dadi tujuan sing unik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.