Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News News Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Kickoff Musim Musim Gugur ing Bandara Frankfurt

Pilih basa sampeyan
Kickoff Musim Musim Gugur ing Bandara Frankfurt
0a1a 6
ditulis dening Harry S. Johnson

Musim plancongan musim gugur wis cedhak: preinan sekolah bakal diwiwiti dina Jumuah ngarep ing Hesse lan sawetara negara liyane ing Jerman. Sanajan pandemi global isih ana, akeh tujuan preinan sing isih bisa ditindakake kanthi aman lan gampang Bandara Frankfurt (FRA) nalika netepi sarat saiki. Supaya para penumpang miwiti lelungan tanpa kuatir, ing sawetara wulan kepungkur, bandara iki wis kerja bareng karo institusi liyane kanggo ngleksanakake macem-macem perlindungan sing aman tumrap panularan.

Jarak sosial lan kebersihan

Saliyane mrentahake kabeh wong kanggo nutupi rai saben wayah ing njero gedhong terminal, aturan kebersihan umum lan sosial mbatesi. Tandha lantai, pratandha, woro-woro PA biasa, lan staf bandara asring ngawasi ngelingake supaya njaga jarak siji setengah meter saka wong liya, uga ing area kursi lan tunggu. "Keamanan penumpang lan personel dadi prioritas utama," ujare Thomas Kirner, sing tanggung jawab kanggo layanan penumpang ing Fraport, operator bandara. "Kita wis ngasah praktik kasebut sajrone sawetara wulan kepungkur lan saiki efektif banget."

Survei penumpang sing ditindakake dening GIM, sawijining perusahaan riset pasar, ngandhakake yen udakara 90% wisatawan kepenak karo langkah-langkah perlindungan FRA sing luwih apik lan tumindake kebersihan. FRA uga dadi bandara pertama sing nampa segel kualitas "Aman saka Covid-19" saka TÜV Hesse, asosiasi inspeksi teknis ing negara Hesse. "Lumrahe mbantu para penumpang lan karyawan nanggap kahanan kanthi tanggung jawab lan nglindhungi awake dhewe," ujare Kirner.

Facemasks sing bisa dibuwang, disinfektan kanggo barang-barang tangan, lan barang-barang lelungan liyane kasedhiya saka toko lan mesin penjual otomatis ing Terminal 1 (Acara B, Mangkat).

Saran supaya siyap lelungan

Akeh tips standar kanggo siyap lelungan isih ditrapake: contone, njupuk kauntungan saka check-in online lan nggawa ora luwih saka siji barang barang ing kanthong pesawat. Penumpang bisa ngindhari kejutan sing ora nyenengake ing pos pemeriksaan keamanan kanthi ngerteni luwih dhisik apa sing bisa ditrapake lan apa sing kudu dilebokake ing tas sing dicenthang. Pelancong menit pungkasan bisa nemokake dhaptar lengkap babagan kabeh jadwal keberangkatan ing situs web bandara.

Wisatawan bisa nggunakake platform pesenan online kanggo cadangan papan parkir ing cedhak terminal sadurunge metu saka omah - sanajan mung sedina. Nyopir lan metu saka fasilitas parkir gampang banget: mung prelu mindhai kode QR sing ditampa liwat email.

Peraturan lan pengujian saiki

Sadurunge lan sajrone lelungan, para plancongan ing Jerman dijaluk takon situs web Robert Koch Institute (lembaga federal Jerman kanggo ngontrol penyakit lan pencegahan penyakit) lan Kantor Luar Negeri Jerman kanggo informasi babagan watesan mlebu ing Jerman lan negara liya. , syarat karantina lan uji coba, lan wilayah sing duwe risiko dhuwur. Ana rong stasiun uji coba Covid-19 kanthi jarak sing gampang: ing jembatan pejalan kaki antarane Terminal 1 lan stasiun sepur jarak adoh. Pusat medis bandara uga nindakake pamriksa, tes swab PCR, lan tes antibodi kanthi janjian.

Wong-wong sing mutusake tetep ing omah dijaluk nyelehake ing jagad bandara lan ngrasakake operasine kanthi cedhak karo tur apron. Teras Pengunjung ing Terminal 2 sayangé tetep ditutup nganti ora diwartakake maneh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.