IATA nyuda ramalan lalu lintas udhara sawise musim panas sing surem

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
IATA nyuda ramalan lalu lintas udhara sawise musim panas sing surem

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) mudhun ramalan lalu lintas kanggo taun 2020 kanggo nggambarake pemulihan sing luwih sithik tinimbang sing diarepake, kaya sing dibuktekake pungkasane musim surem ing Hemisphere Lor. IATA saiki ngarepake lalu lintas taun 2020 mudhun dadi 66% dibandhingake karo taun 2019. Prakiraan sadurunge yaiku penurunan 63%.


Permintaan penumpang Agustus terus depresi banget tumrap level normal, kanthi kilometer penumpang (RPK) mudhun 75.3% dibandhingake karo Agustus 2019. Iki mung luwih apik dibandhingake karo kontraksi tahunan 79.5% ing wulan Juli. Pasar domestik terus ngatasi pasar internasional ing babagan pemulihan, sanajan umume tetep mudhun sithik ing taun kepungkur. Kapasitas Agustus (kilometer kursi utawa ASK sing kasedhiya) mudhun 63.8% dibandhingake setaun kepungkur, lan faktor muatan mudhun 27.2 poin menyang level terendah sepanjang Agustus 58.5%.

Adhedhasar data penerbangan, pemulihan layanan penumpang udhara mandheg ing pertengahan Agustus dening batasan pamrentah nalika ngadhepi wabah COVID-19 anyar ing sawetara pasar utama. Pesenan maju kanggo lelungan udara ing kuartal kaping papat nuduhake manawa pemulihan wiwit titik paling endhek ing wulan April bakal terus mandheg. Déné penurunan RPK global sing tuwuh saben taun dikarepake bisa moderat dadi -55% ing wulan Desember, saiki bakal ana perbaikan sing luwih alon kanthi ramalan wulan Desember bakal mudhun 68% ing taun kepungkur. 

"Kinerja lalu lintas sing mbebayani wulan Agustus nyebabake musim panas sing paling gedhe ing industri. Pamulihan panjaluk internasional sejatine ora ana lan pasar domestik ing Australia lan Jepang mundur sejatine wabah anyar lan watesan perjalanan. Sawetara wulan kepungkur, kita ngira yen panjaluk panjaluk pitung taun suwene -63% dibandhingake karo 2019 pancen ora bisa ditemokake. Kanthi suwene wektu perjalanan musim panas sing surem, kita wis nganyarke pangarepan nganti -66%, "ujare Alexandre de Juniac, Direktur Jenderal lan CEO IATA. 

Agustus 2020 (% taun-taun) World share1 RPK ASK PLF (% -pt)2 PLF (level)3 Pasar Total  100.0% -75.3% -63.8% -27.7% 58.5% Africa 2.1% -87.4% -75.5% -36.6% 39.0% Asia Pacific 34.6% -69.2% -60.3% -19.0% 65.0% Europe 26.8% -73.0% -62.1% -25.5% 63.5% Latin America 5.1% -82.8% -77.5% -19.3% 63.9% Middle East 9.1% -91.3% -80.8% -44.9% 37.2% North America 22.3% -77.8% -59.4% -39.5% 47.7%
1% RPK industri ing taun 2019  2Pangowahan faktor mbukak taun-taun 3Tingkat Faktor Beban

Pasar Penumpang Internasional

Panjaluk penumpang internasional Agustus mudhun 88.3% dibandhingake karo Agustus 2019, luwih apik tinimbang penurunan 91.8% sing kacathet ing wulan Juli. Kapasitas mudhun 79.5%, lan faktor mbukak mudhun 37.0 poin persentase dadi 48.7%.


Maskapai Asia-PasifikLalu lintas Agustus turun 95.9% dibandhingake karo periode taun kepungkur, meh ora mudhun saka penurunan 96.2% ing wulan Juli, lan kontraksi paling gedhe ing antarane wilayah. Kapasitas nyilem 90.4% lan faktor mbukak nyuda persentase 48.0% dadi 34.8%.

Operator Eropa'Permintaan Agustus mudhun 79.9% dibandhingake taun kepungkur, luwih apik saka penurunan 87.0% ing wulan Juli, amarga watesan perjalanan ditarik ing Wilayah Schengen. Nanging, data penerbangan sing luwih anyar nuduhake tren iki wis malih ana ing tengah kunci lan karantina ing sawetara pasar. Kapasitas mudhun 68.7% lan faktor beban mudhun 32.1 poin persentase dadi 57.1%, sing paling dhuwur ing antarane wilayah.

Maskapai Timur Tengah duwe panjaluk ing wulan Agustus 92.3%, dibandhingake karo penurunan 93.3% ing wulan Juli. Kapasitas ambruk 81.9%, lan faktor mbukak mudhun 47.1 poin persentase dadi 35.3%. 

Operator Amérika Lor'Lalu lintas ambruk 92.4% ing wulan Agustus, ora ana owah-owahan dibandhingake karo penurunan 94.4% ing wulan Juli. Kapasitas mudhun 82.6%, lan faktor mbukak mudhun 49.9 poin persentase dadi 38.5%.

Maskapai Amerika Latin duwe penurunan panjaluk 93.4% ing wulan Agustus dibandhingake karo wulan sing padha taun kepungkur, mungsuh penurunan 94.9% ing wulan Juli. Kapasitas runtuh 90.1% lan faktor mbukak mudhun 27.8 poin persentase dadi 56.1%, paling dhuwur nomer loro ing antarane wilayah kasebut. 

Maskapai penerbangan AfrikaLalu lintas mudhun 90.1% ing wulan Agustus, luwih apik tinimbang penurunan 94.6% ing wulan Juli. Kapasitas dikontrak 78.4%, lan faktor mbukak mudhun 41.0 poin persentase dadi 34.6%, yaiku sing paling murah ing antarane wilayah.

Pasar Penumpang Domestik

Lalu lintas domestik mudhun 50.9% ing wulan Agustus. Iki minangka asil dandan sing luwih murah dibandhingake karo penurunan 56.9% ing wulan Juli. Kapasitas domestik mudhun 34.5% lan faktor beban mudhun 21.5 poin persentase dadi 64.2%. 


Agustus 2020 (% taun-taun) World share1 RPK ASK PLF (% -pt)2 PLF (level)3 domestik 36.2% -50.9% -34.5% -21.5% 64.2% Australia 0.8% -91.5% -81.2% -44.9% 37.1% Brazil 1.1% -67.0% -64.3% -6.4% 76.1% China P.R. 5.1% -19.1% -5.9% -12.3% 75.3% India 1.3% -73.6% -66.0% -19.1% 66.2% Japan 6.1% -68.6% -28.4% -45.6% 35.6% Russian Fed. 1.5% 3.8% 9.3% -4.6% 86.4% US 14.0% -69.3% -45.7% -37.7% 48.9%
1% RPK industri ing taun 2019  2Pangowahan faktor mbukak taun-taun 3Tingkat Faktor Beban

Operator ASLalu lintas Agustus mudhun 69.3% dibandhingake karo Agustus 2019, mung ana peningkatan sing luwih murah tinimbang wulan Juli, nalika lalu lintas mudhun 71.5%. Peningkatan wabah lan karantina ing pasar domestik utama nyumbang asil sing nguciwani.

Maskapai penerbangan Rusia lalu lintas domestik saya mundhak 3.8% dibandhingake Agustus 2019, pasar pertama sing kena kenaikan tahunan wiwit wiwitan pandemi kasebut. Tarif sing mudhun uga saya rame ing pariwisata domestik kalebu kontributor utama kanggo ayunan positif. 

Ing ngisor Line

"Biasane, dhuwit sing digawe nalika musim panas sibuk ing Hemisfer Lor nyedhiyakake maskapai bantal nalika musim gugur lan musim salju sing ramping. Ing taun iki, maskapai ora duwe perlindungan kaya ngono. Ora ana langkah-langkah bantuan pamrentah tambahan lan pambukaan maneh wates, atusan ewu proyek maskapai bakal ilang. Nanging ora mung risiko perusahaan penerbangan lan maskapai. Secara global puluhan yuta proyek gumantung karo penerbangan. Yen wates ora mbukak maneh panguripan wong-wong kasebut bakal duwe risiko banget. Kita butuh rezim uji coba COVID-19 sing wis disetujoni internasional kanggo menehi kapercayan marang pamrentah kanggo mbukak maneh wates, lan kapercayan para penumpang bisa lelungan liwat udara maneh, "ujare de Juniac.

Print Friendly, PDF & Email