News

Sandal dadi klompok turis turis Amerika sing direkam paling gedhe ing Karibia

Pilih basa sampeyan
0a11_973
0a11_973
ditulis dening editor

Sandals Resorts International bubar dadi host turis Amerika budheg sing direkam paling gedhe ing Karibia ing resor Sandals Negril ing Westmoreland.

Print Friendly, PDF & Email

Sandals Resorts International bubar dadi host turis Amerika budheg sing direkam paling gedhe ing Karibia ing resor Sandals Negril ing Westmoreland.

Sajrone nginep seminggu ing resor kasebut, 22 warga Amerika budheg kasebut ngunjungi pirang-pirang situs sejarah, pusat perbelanjaan, lan atraksi banyu ing pulau kasebut.

Hubungan antara sektor pariwisata lokal lan klompok sing dikunjungi digawe saka kemitraan sing wis suwe antara Global Deaf Connection (GDC) lan Sandals Foundation. Kaloro entitas kasebut wis kerja sama karo Prestasi Junior Jamaika, Badan Pembangunan Internasional Amerika Serikat (USAID) lan Menteri Pendidikan kanggo nyedhiyakake dhukungan kanggo program sing dienggo kanggo ningkatake akses menyang pendhidhikan lan ketrampilan kerja budheg Jamaika, uga nyiapake para pekerja hotel kanggo nawakake kualitas layanan kanggo turis budheg lan angel dirungokake.

Minangka bagean saka inisiatif kolaborasi, para guru kanggo para pekak lan wong liya sing urip budheg diselenggarakake ing Sandal, Pantai lan Grand Nanas Resor kanggo lokakarya pelatihan lan pengembangan kurikulum. Sesi uga dianakake karo staf resor sing ora bisa ngrungokake lan karyawan sing ngrungokake, sing nampa pelatihan basa isyarat lan wilayah liyane sing gegandhengan. Minangka persiyapan tekane grup ing wulan Desember, manajer lan anggota staf liyane ing Sandals Negril ngalami pelatihan basa isyarat pribadi tambahan.

"Sandal Negril dipanggonke kanthi sampurna dadi resor pertama sing nyekel pasar sing sadurunge kurang migunani lan bisa uga duwe bathi," ujare Joel Runnels, direktur GDC. "Properti kasebut mung siji ing Karibia sing nyewa lan nglatih nganti limang anggota tim budheg, bebarengan karo guru profesional budheg, sing kabeh nyedhiyakake komunikasi lancar ing basa isyarat kanggo tamu budheg saka saindenging jagad. Dheweke, bareng karo apa sing wis ditindakake Sandal Foundation, perusahaan kasebut terus nggawe inovasi utama ing sektor pariwisata Karibia, "jarene.

James Noschese, guru budheg pensiunan saka Pittsburgh gumun karo prestasi sing progresif: "Aku wis ngubengi jagad iki lan kabeh sing wis dakdeleng lan ditindakake nalika aku umur, aku kudu ujar manawa aku kesengsem banget amarga bisa ngakses budheg Sandal. Positif banget yen Sandal wis nyewa wong-wong Jamaican sing budheg kanggo kerja ing sawetara hotel. Aku ngerteni staf ing Negril sing grapyak banget lan uga trampil ing kabeh perkara sing ditindakake. Kabeh mau bisa urip ing Jamaika. ”

Klompok budheg uga dadi sukarela dadi model 'kesiapan kerja' kanggo bocah pekak kanthi proyek Sandal Foundation lan Junior Prestasi Jamaika / USAID kanthi irah-irahan "Ndhukung Pelatihan lan Pengembangan Tenaga Kerja kanggo Komunitas Pekak ing Jamaika".

Ing pandhuan proyek iki, wong-wong Amerika budheg kanthi murah hati nyumbang wektu, sumber daya pendidikan lan dhuwit menyang Sekolah Kristen Jamaika kanggo Wong Tuli, ing ngendi dheweke menehi bimbingan bocah-bocah sing budheg lan menehi paseksen babagan sinau babagan ing sekolah bisa ngasilake pegawean lan sukses ekonomi.

ing jagad kerja. Bocah-bocah sing budheg uga nuduhake gegayuhane para profesional.

"Kita kabeh seneng presentasi sing digawe amarga praktis banget, utamane kanggo para siswa sing wis tuwa sing ngerti kepiye budheg lan kudu transisi saka sekolah dadi kerja. Aku matur nuwun kanthi tulus marang dheweke kanggo sumber daya sing diwenehake, mesthine bisa teka nalika kita butuh banget, "ujare Dian Thompson, kepala Sekolah Kristen Jamaika untuk Orang Pekak.

Sajrone pirang-pirang taun, Yayasan Sandal kerja bareng wong budheg wis nyedhiyakake ujian kuping lan kuping kanggo ngrungokake luwih saka 200 warga Antigua. Wiwit taun 2011, organisasi filantropi, bebarengan karo USAID lan Prestasi Junior Jamaika ndhukung proyek "Pelatihan lan Pangembangan Tenaga Kerja kanggo Komunitas Pekak ing Jamaika" kanggo nggedhekake akses menyang pendhidhikan lan lapangan kerja kanggo para siswa pekak kanthi ngenalake kurikulum khusus siyap kerja ing sekolah-sekolah ing pulau / unit kanggo budheg.

Kerstin's Deaf Travel, bisnis Amerika sing duwe spesialisasi pengalaman tur ing saindenging jagad kanggo wong budheg, lan sing dadi penyelenggara utama kunjungan ing pulau kasebut, bebarengan karo Sandal lan Junior Prestasi Jamaika, wis ngrancang tuan rumah klompok nomer loro lan bisa uga luwih gedhe tamu budheg ing properti Sandal liyane. Sekolah kaping pindho kanggo wong budheg ing Jamaika bakal didhukung nalika kunjungan iki ing 2014.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.