24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Warta Breaking Bermuda Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Layanan British Airways Bermuda saka London pindhah menyang Heathrow Terminal 5

Layanan British Airways Bermuda saka London pindhah menyang Heathrow Terminal 5
Layanan British Airways Bermuda saka London pindhah menyang Heathrow Terminal 5
ditulis dening Harry S. Johnson

Layanan udara langsung menyang Bermuda diwiwiti saka London Heathrow wiwit tanggal 28 Maret 2021 sing diumumake bebarengan dina iki Menteri Perhubungan Bermuda lan British Airways (BA).

Layanan anyar iki, kanthi minimal operasi kaping papat saben minggu lan saben dina, bakal mbukak macem-macem sambungan penerbangan kanggo sing lelungan menyang Bermuda. Nalika panjaluk penerbangan saiki menyang Bermuda utamane saka Inggris, penerbangan Heathrow duweni potensi kanggo nuwuhake panjaluk sing luwih gedhe saka saindenging jagad, utamane kutha-kutha Eropa.

"Iki minangka prestasi teken sing bakal nyedhiyakake dhasar kanggo nggayuh pariwisata Bermuda menyang Eropa

Hon. David Burt, Perdana Menteri Bermuda lan menteri sing tanggung jawab pariwisata, ujar: "Iki minangka prestasi teken sing bakal nyedhiyakake dhasar kanggo nggayuh pariwisata Bermuda menyang Eropa. Kabeh tim sing nggarap iki kudune matur nuwun nalika nyiapake kesempatan anyar kanggo tuwuh pariwisata. British Airways wis dadi mitra sing wis dawa lan regane, lan liwat hubungan iki, kita wis partnered karo pangowahan inovatif sing bakal disambut dening kabeh lelungan menyang lan saka Bermuda. ” Klik kene kanggo maca liyane

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.