24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Qatar Airways ngluncurake layanan anyar kanggo aplikasi visa turis

0a11_1053
0a11_1053
ditulis dening editor

DOHA, Qatar - Qatar Airways ngenalake sistem online anyar kanggo nglamar visa turis menyang Qatar.

Print Friendly, PDF & Email

DOHA, Qatar - Qatar Airways ngenalake sistem online anyar kanggo nglamar visa turis menyang Qatar. Layanan iki kasedhiya kanggo penumpang sing mabur karo Qatar Airways lan bisa diakses saka www.qatarairways.com.

"Sistem anyar nggampangake proses aplikasi visa turis menyang Qatar kanggo penumpang sing memenuhi syarat," ujare juru bicara Qatar Airways. "Iki uga menehi penak penak kanggo nglacak status aplikasi visa kanthi online."

Mung kasedhiya visa turis mlebu 1 wulan lan visa kudu digunakake sajrone 60 dina wiwit tanggal diterbitake. Validitas visa lan periode visa ora bisa ditambah.

Sawetara langkah sederhana kabeh sing dibutuhake kanggo para penumpang aplikasi online. Kurang luwih 10 dina kanggo ngolah visa lan regane USD 55 saben wong. Pilihan kanggo nglacak kanthi cepet aplikasi kasedhiya kanthi rega USD 120 saben wong lan butuh wektu suwene 7 dina kanggo diproses. Biaya aplikasi visa ora bisa dibalekake.

Ing ngisor iki diwajibake ndhaptar visa turis Qatar karo Qatar Airways. Pelamar kudu duwe tiket sing dikonfirmasi mlebu lan metu saka Doha kanthi penerbangan Qatar Airways. Dheweke uga butuh pesenan hotel liwat Discover Qatar, divisi liburan mlebu maskapai kasebut, lan visa bakal diterbitake sajrone mung nginep ing hotel. Pungkasan, panginepan ing Qatar ora kudu ngluwihi 30 dina, lan mung kanggo tujuan pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.