24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking Singapura Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Singapura ngeculake watesan watesan, ngidini para tamu saka Selandia Baru lan Brunei ing

Singapura ngeculake watesan watesan, ngidini para tamu saka Selandia Baru lan Brunei ing
Singapura ngeculake watesan watesan, ngidini para tamu saka Selandia Baru lan Brunei ing
ditulis dening Harry S. Johnson

Singapore panguwasa ngumumake manawa para pengunjung saka Selandia Baru lan Brunei saiki diidini lelungan menyang lan saka negara kutha kasebut.

Pengunjung saka Brunei utawa Selandia Baru, sing tetep ana ing negara kasebut sajrone 14 dina suwene sadurunge kunjungan menyang Singapura, ora prelu menehi kabar babagan omah nalika teka. Nanging, dheweke bakal ngalami a Covid-19 tes nalika tekan bandara lan mung diidini lelungan ing Singapura sawise nampa asil tes negatif.

Pengunjung saka Brunei lan Selandia Baru kudu njaluk Liwat Perjalanan Udara antara pitung nganti 30 dina sadurunge tanggal kedatangan sing dituju ing Singapura. Dheweke uga bakal tanggung jawab kanggo tagihan medis yen mbutuhake perawatan medis kanggo COVID-19 nalika ing Singapura.

Periode pemberitahuan ing omah kanggo para pengunjung saka Australia (ora kalebu negara bagian Victoria), Macau, daratan China, Taiwan, Vietnam lan Malaysia bakal dicekak wiwit 14 dina dadi pitung dina. Dheweke uga bakal dites kanggo COVID-19 sadurunge pungkasan notifikasi ing omah ing papan dununge.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.