Airlines Airport Warta Breaking Austria aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Mbangun maneh tanggung jawab Blanja Pariwisata transportasi Singapur Maneka Warta

Lufthansa lan Austrian Airlines nyoba platform SKYdeals blanja ing pesawat

Lufthansa lan Austrian Airlines nyoba platform SKYdeals blanja ing pesawat
Lufthansa lan Austrian Airlines nyoba platform SKYdeals blanja ing pesawat
ditulis dening Harry S. Johnson

Amarga pandemi korona saiki, penawaran ing kapal kudu diwatesi. Iki uga ditrapake kanggo penjualan onboard. Kanggo menehi pelanggan kesempatan blanja maneh ing ndhuwur mega, Lufthansa lan Austrian Airlines saiki nyoba pengalaman blanja ing pesawat anyar kanggo para penumpang - liwat Internet ing papan (FlyNet).

Tamu bakal duwe akses gratis menyang platform belanja SKYdeals liwat portal FlyNet nganggo piranti seluler nalika mabur ing Jerman lan Eropa. Platform kasebut minangka pasar online pertama ing papan sing diarani "belanja". Ing wiwitan tahap uji coba, penumpang bakal nampa voucer FlyNet Mail & Surf gratis sawise adol rampung.

Mung ana siji klik ing pasar online, informasi kayata tujuan lan rute penerbangan ditularake menyang SKYdeals. Platform Belanja Inflight SKYdeals nawakake pilihan produk, sing gegandhengan karo tujuan utawa rute penerbangan. Format penjualan ing ngisor iki minangka bagean saka program:

  • FLY OVER: diskon eksklusif kanggo produk lokal kayata coklat Swiss lan pisau saku kanggo penerbangan liwat Swiss utawa artikel penggemar klub sepak bola Jerman ing Jerman
  • SALES CEPAT / SALIV PRIVATE: penawaran eksklusif kanggo mode, kecantikan lan aksesoris

Sawise nindakake pesenan lan pembayaran online sing gampang liwat platform SKYdeals, pelanggan bisa ngirim pesen kanthi dikirim menyang alamat sing dikepengini.

Erik Mosch, Wakil Presiden Produk Manajemen Ancillary Lufthansa Group nampi kerjasama kasebut: "Kanthi macem-macem produk SKYdeals sing kreatif lan apik, ditambah karo akses gratis menyang portal Lufthansa lan FlyNet Austrian Airlines, kita bakal nggunakake pengalaman mabur menyang tingkat anyar. Kita seneng bisa nawakake kesempatan marang para pelanggan supaya bisa blanja ing ndhuwur mega maneh ”.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.