24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Ukraina International Airlines nyetel jadwal penerbangan Oktober

Ukraina International Airlines
Ukraina International Airlines nyetel jadwal penerbangan Oktober
ditulis dening Harry S. Johnson

Ukraina International Airlines (UIA) nundha wiwitan penerbangan Kyiv-Brussels-Kyiv lan Kyiv-Dusseldorf-Kyiv nganti 24 Oktober 2020. UIA uga bakal sementara nundha penerbangan Kharkiv-Tel-Aviv-Kharkiv saka Oktober, 4 lan Dnipro-Tel-Aviv-Dnipro wiwit Oktober, 8. Revisi jadwal penerbangan ing pungkasan pandhu arah musim panas digandhengake karo nyuda lalu lintas ing tujuan Eropa kasebut amarga transisi menyang musim rendheng musim salju kanggo musim penerbangan. Keputusan kasebut uga dipengaruhi watesan kanggo nyebrang tapel wates Israel wiwit September, 25 nganti Oktober, 11.

Kahanan kasebut uga nyebabake revisi frekuensi sawetara penerbangan liyane:

  • penerbangan Kyiv-Tel-Aviv-Kyiv bakal dioperasikake kanthi ora kalebu frekuensi dina Selasa, saben frekuensi liyane miturut jadwal dina Senen, dina Rebo, Kamis lan Minggu;
  • penerbangan Odesa-Tel-Aviv-Odesa bakal dioperasikake dina Kemis.

Ing mbesuk, UIA bakal ngawasi kahanan ing wilayah kasebut lan bakal nindakake kabeh sing bisa ditindakake supaya para penumpang bisa langsung nggunakake penerbangan sing relevan kanggo nyuda syarat karantina ing negara-negara manca.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.