Australia Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner Kabar Olahraga Warta Breaking Hong Kong Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Resorts tanggung jawab Pariwisata Singapur Maneka Warta

Hotel Ovolo ing Australia lan Hong Kong dadi vegetarian

Hotel Ovolo ing Australia lan Hong Kong dadi vegetarian
Hotel Ovolo ing Australia lan Hong Kong dadi vegetarian
ditulis dening Harry S. Johnson

Hotel Ovolo dina iki ngumumake, ing Dina Vegetarian Donya, kabeh restoran lan bar ing Australia lan Hong Kong bakal dadi vegetarian sajrone 365 dina sabanjure. 

Minangka bagean saka inisiatif sing dijuluki "Taun Sayuran," papan ing Ovolo ing Australia sing bakal dadi vegetarian sajrone setaun kalebu: Monster Kitchen & Bar ing Ovolo Nishi ing Canberra, ing endi Chef Eksekutif anyar, Paul Wilson, bakal nggabungake pengalaman ing Pawon sing misuwur kanthi internasional kayata Geranium saka Copenhagen kanggo nggawe menu maju sayuran sing ditapis; ZA ZA TA ing Lembah Ovolo ing Brisbane, dikepung karo koki Israel, Roy Ner (biyen saka Nour lan Lilah ing Sydney); lan Mister Percy ing Ovolo 1888 Darling Harbour ing Sydney, sing bakal diowahi dadi bar anggur Italia sing vegetarian. Ing Ovolo Woolloomooloo, Australia lan restoran hotel vegan pertama ing Selandia Baru Alibi Bar & Kitchen bakal nerusake kolaborasi karo pelopor global pabrik, Matthew Kenney, minangka Mitra Kuliner Kreatif.

Ing Ovolo ing Hong Kong, gerakan tumuju vegetarian diwiwiti ing Veda ing Ovolo Central, restoran hotel vegetarian pertama Hong Kong. Saiki, Komune, papan restoran sing apik banget ing Ovolo Southside, ngethok daging saka menu, lan hotel kasebut bakal miwiti konsep restoran anyar sing nyenengake uga bakal dadi vegetarian.  

Pendiri lan CEO Ovolo, Girish Jhunjhnuwala, ujar, "Mangan metu lan ngrasakake panganan lan anggur sing enak karo perusahaan sing hebat minangka salah sawijining kesenengan sing paling gampang. Mangsa kepenak lan maksud sing apik yaiku nalika kita lagi maju. Kita pengin eling babagan apa sing dikonsumsi lan praktik kelestarian lingkungan sabisa-bisa, amarga iki bisa nyebabake pengaruh tumrap manungsa, ora mung lingkungan. ”

Komitmen kanggo terus golek cara kanggo nyuda jejak lingkungane, langkah Ovolo menyang restoran vegetarian lan "mangan etis" ngetutake sawetara inisiatif ramah lingkungan liyane sing wis dileksanakake dening koleksi hotel ing taun kepungkur. Iki kalebu ngilangi kabeh fasilitas jedhing plastik siji panggunaan lan nggunakake botol pompa sing ora bisa diisi maneh lan tamper sing bisa didaur ulang HDPE. Saliyane iki, Ovolo sadurunge ngilangi sedotan plastik siji panggunaan, ngenalake tas anyaman kanggo sandal, lan pindhah nggunakake bahan biodegradable ing kabeh tas umbah-umbah lan kemasan ing kabeh properti ing portofolio. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.