24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Turis jajaran air terjun beku ing China

0a11a_421
0a11a_421
ditulis dening editor

Tembok es ing distrik Miyun cocog kanggo papan pendakian, saengga sampeyan bisa nggayuh dhuwur.

Dadi adhem banget ing Distrik Miyun, mula air terjun pancen wis beku.

Print Friendly, PDF & Email

Tembok es ing distrik Miyun cocog kanggo papan pendakian, saengga sampeyan bisa nggayuh dhuwur.

Dadi adhem banget ing Distrik Miyun, mula air terjun pancen wis beku.

Kondisi sub nol nyebabake kerusakan ing papan, nanging ora ing China sing nggunakake suhu plummiting kanggo mupangate.

Turis sing adhem es wae sing wani bisa ngukur ombak sing biasane ngamuk kanthi bantuan sawetara crampon lan pickax.

Kondisi cuaca sing beku nyebabake akeh jagad lan bagean-bagean ing Amerika mudhun dadi -60 amarga Winter Storm Hercules.

Kondisi ing sisih lor Amerika asor banget miturut sejarah, mula ana Air Terjun Niagara sing misuwur ing saindenging jagad kanthi nyata nalika ngasilake sawetara gambar sing apik tenan.

Danau Michigan dikukus amarga banyune luwih anget tinimbang hawa ing sakiwa-tengene, lan kutha cilik Neraka saya beku - sejatine.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.