Airlines Warta Breaking Austria aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News tanggung jawab Swiss Breaking News Pariwisata transportasi Singapur Maneka Warta

Lufthansa: Liwat mbayar mbayar tiket liwat € 3 milyar

Lufthansa: Liwat mbayar mbayar tiket liwat € 3 milyar
Lufthansa: Liwat mbayar mbayar tiket liwat € 3 milyar
ditulis dening Harry S. Johnson

Ing taun saiki, maskapai penerbangan ing Klompok Lufthansa saiki wis mbayar dhuwit luwih saka telung milyar euro nganti total luwih saka pitung yuta pelanggan (tanggal 30 September 2020).

Jumlah pembayaran maneh tiket sing isih kabuka mudhun udakara 700,000 transaksi regane udakara 350 yuta euro.

Watesan lelungan terus-terusan lan keputusan politik saiki meksa Lufthansa nggawe pangowahan jadwal penerbangan sing asring lan akeh nalika ora dingerteni. Iki nyebabake pembatalan penerbangan sing ora bisa dihindari. Aplikasi pengembalian dana sing gegandhengan diproses kanthi cepet. Mula, jumlah aplikasi pengembalian dana sing mbukak bakal terus dikembangake kanthi dinamis, bakal luwih mudhun ing minggu ngarep, nanging ora bakal nganti nol.

Lufthansa Group Airlines ngupayakake kanthi terus-terusan lan intensif kanggo luwih nyepetake proses. Kanggo tujuan kasebut, dheweke wis miwiti macem-macem langkah. Contone, kapasitas ing pusat pelanggan wis kaping telu, lan ing sales agensi lelungan malah wis tikel kaping papat. Akeh karyawan saka departemen liyane wis diaktifake kanggo menehi dhukungan lan wis dibebasake nalika kerja kanthi cepet. Saiki, udakara 1,700 aplikasi saben jam bisa diproses.

Pelanggan uga bisa nyetel rencana lelungan kanthi fleksibel. Kabeh tarif Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines lan Brussels Airlines bisa dituku maneh kaya asring dibutuhake tanpa dikenani biaya. Iki ditrapake ing saindenging jagad kanggo pesenan anyar kanthi rute cendhak, medium lan jarak jauh.

Klompok Lufthansa  Airlines    
Jumlah mbayar maneh ing Bio. EUR  3.0
Jumlah tiket sing dibalekake ing Mio  7.0
Jumlah total panjalukan mbalekaken sing ditundha (kalebu panjaluk anyar) ing Mio. 0.7
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.