24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Resor Sandal: Pamit Musim Panas, Halo Tiba!

Resor Sandal: Pamit Musim Panas, Halo Tiba!
Sandal Resor

Nalika cuaca wiwit adhem ing pirang-pirang panggonan ing saindenging jagad, Sandals Resorts ing Karibia bakal nampani musim gugur kanthi penawaran khusus. Kanggo wektu winates, tamu ing Sandals bisa melu kredit foto khusus ing akeh tujuan sing apik ing Karibia sing anget lan cerah.

Pengunjung bakal entuk kredit $ 250 kanggo foto ing resort sing dipilih. Kanggo nampa kredit sing nyenengake iki sing bakal entuk kenangan babagan liburan ngimpi, para tamu kudu ndhaptar sajrone 72 jam sawise pesenan. Lan penawaran musim gugur khusus iki bisa digabung karo promosi resort saiki:

  • 1 Wengi Gratis
  • Ing kategori kamar pilih
  • Kredit Pesenan $ 1,000
  • Tarif Rack Diskon nganti 65%

Priksa kabeh panggonan sing apik, kayata sing kasebut lan uga liyane, bisa ditemokake saka Sandal nalika musim gugur diwiwiti menyang Karibia:

  • Sandal Emerald Bay ing Great Exuma, Bahamas
  • Sandal Grande Antigua ing St. Johns, Antigua lan Barbuda
  • Sandal Royal Bahamian ing Nassau, Bahamas
  • Sandal Barbados ing St. Lawrence, Barbados
  • Sandal Royal Barbados ing St. Lawrence Gap, Barbados
  • Sandal Grenada ing St. George's, Grenada
  • Sandal Montego Bay ing Montego Bay, Jamaika
  • Sandal Negril ing Negril, Jamaika
  • Sandal Ochi ing Ocho Rios, Jamaika
  • Sandal Royal Caribbean ing Montego Bay, Jamaika
  • Tanduran Kraton Sandal ing Ocho Rios, Jamaika
  • Sandal Pantai Selatan ing Whitehouse, Jamaika
  • Sandal Grande St. Lucian ing Gros-Islet, Saint Lucia
  • Sandal Halcyon ing Castries, Saint Lucia
  • Sandal Kabupaten La Toc ing Castries, Saint Lucia

Pesenan kanthi kapercayan

Sandal duwe mesin pesenan online sing kanthi otomatis ngetrapake kabeh tawaran sing bisa ditemtokake kanggo menehi tamu tarif paling apik kanggo tanggal lelungan sing dikarepake. Nyatane, Sandal bakal njamin manawa para tamu nemokake rega sing luwih murah ing endi wae, mula bakal padha. Yen sajrone 24 jam pesenan plancongan online ing www.sandals.com, rega murah kanggo tanggal kedatangan sing padha seneng karo pirang-pirang wengi lan kamar sing padha, Sandal bakal mbalekake prabédan.

Ora usah ngenteni!

Pesenan kualifikasi duwe pilihan kanggo "nyekel kamar" kanthi rega $ 49pp. Yen pilihan "tahan" dipilih, kertu kredit sing digunakake kanggo celengan kasebut bakal kanthi otomatis dikenani tambahan $ 302 sajrone 21 dina. Saldo total preinan bakal otomatis dikenani biaya 45 dina sadurunge tanggal mlebu.

Kanthi akeh tawaran sing kasedhiya lan njamin supaya rencana plancongan gampang, saiki wis pas kanggo preinan musim gugur karo Sandals Resorts.

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.