Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking Ukraina News Breaking News US Plancongan Bisnis Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Ukraina International Airlines nglajengake penerbangan antawis New York lan Kyiv ing Spring 2021

Pilih basa sampeyan
Ukraina International Airlines nglajengake penerbangan antawis New York lan Kyiv ing Spring 2021
Ukraina International Airlines nglajengake penerbangan antawis New York lan Kyiv ing Spring 2021
ditulis dening Harry S. Johnson

Ukraina International Airlines (UIA) wis nganyari rencana lan jadwal penerbangan non-stop antarane Kyiv & New York. UIA ngrencanakake kanggo nerusake penerbangan nalika musim semi melu ing loro kutha kasebut. Rencana kalebu penerbangan tepat wektu preinan Paskah ing 2021.

Akeh faktor sing kudu dipikirake nalika ngrancang penerbangan kasebut, lan tekad kasebut minangka masalah cairan, ngerteni pandemi korona ing saindenging jagad, keputusan pamrentah babagan pambukaan wates lan kahanan ekonomi umum ing saindenging jagad.

Ngerti manawa akeh faktor sing ora bisa dikendhaleni UIA, lan yen rencana penerbangan jarak jauh wis ditemtokake pirang-pirang wulan sadurunge, UIA bakal nemtokake nomer penerbangan non stop lan jadwal pungkasan ing taun iki.

UIA bakal ngawasi kanthi cepet babagan pemulihan ekonomi ing AS lan Ukraina uga respons global tumrap pandemi CoVid dening pamrentah negara-negara kasebut lan Israel, lan negara-negara Eropa liyane. Faktor tambahan sing bakal dipikirake kalebu kahanan politik ing Kaukasus, sing bubar nyebabake pembatalan penerbangan UIA menyang Yerevan, Baku lan Tbilisi, nyambungake penerbangan sing penting kanggo sukses rute New York - Kyiv. Gabungan faktor kasebut, bakal mengaruhi cara UIA maju kanggo penerbangan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.