Pejabat Swedia lan Seychelles ngrembug babagan partisipasi masarakat Sami ing karnaval

seychelles etn_21
seychelles etn_21
ditulis dening editor

Mrs.

Print Friendly, PDF & Email

Mrs. Kerstin Brunnberg, the Chairman of the Swedish Arts Council, has met with Alain St.Ange, the Seychelles Minister responsible for Tourism and Culture, to discuss a possible delegation of the Sami people traveling to the Seychelles for the 2014 edition of the Indian Ocean Vanilla Islands Carnival. The meeting that took place at the Official Closing Dinner for the celebrations of Umea of Sweden becoming the Cultural Capital of Europe was the opportunity for Minister St.Ange of the Seychelles to make the case for Sweden to showcase the Sami people. This meeting took place in the presence of Mr. Lennart Swenson, the Honorary Consul of the Seychelles in Sweden.

"Apa taun sing luwih apik kanggo Swedia main kertu budaya iki tinimbang 2014 nalika kutha Umea wis dilantik dadi Ibukutha Budaya Eropa," ujare Menteri St.Ange saka Seychelles marang pers sing dikumpulake ing Umea.

Carnaval International de Victoria taunan sing saiki dikenal ing saindenging jagad minangka "karnaval karnaval" sing unik, tetep dadi siji-sijine acara sing nglumpukake kabeh karnaval sing paling apik lan paling dikenal kanggo parade bebarengan, diikuti rombongan budaya saka Komunitas Bangsa. Karnaval iki uga minangka acara ing ngendi wong pribumi saka negara utawa wilayah bisa dipamerake kanggo nuduhake multi-etnis saka negara sing beda-beda.

Undhangan dening Menteri St.Ange kanggo Mrs. Brunnberg kanggo nggawa delegasi wong Sami menyang edisi 2014 Carnaval International de Victoria taunan sing digelar ing Seychelles saka 25-27 Maret saiki dianggep dening Swedia.

Seychelles minangka anggota dhasar saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK) .

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.