News

Plancongan musim semi domestik bisa larang luwih akeh ing taun 2014

0a11_1380
0a11_1380
ditulis dening editor

SOUTHLAKE, TX - Data lelungan istirahat musim semi anyar nuduhake kenaikan tarif domestik udakara 14.7 taun nalika penerbangan internasional kanggo break musim semi rata-rata taun (penurunan 1%).

Print Friendly, PDF & Email

SOUTHLAKE, TX - Data lelungan istirahat musim semi anyar nuduhake kenaikan tarif domestik udakara 14.7 taun nalika penerbangan internasional kanggo break musim semi rata-rata taun (penurunan 1%). Periode lelungan musim semi tradisional ing Amerika Serikat ana ing antarane tanggal 1 Maret lan 15 April. Saka sudut pandang tujuan sing paling dhuwur, data Travelocity nuduhake afinitas kanggo Hawaii, terus-terusan tresna karo Florida Selatan lan nambah kepinginan kanggo mlebu Las Vegas musim semi iki.

"Sanajan para turis cenderung duwe rega tiket sing luwih dhuwur kanggo Spring Break 2014, para pembeli sing cerdas isih bisa uwal saka musim salju sing angel lan golek tawaran lelungan," ujare Editor Senior Travelocity, Courtney Scott. "Pelancong kudu nyoba lelungan ing dina-dina sing paling dhuwur, paket penerbangan lan pesenan hotel menyang paket liburan lan telusuran ing bandara ing sekitar."

Rega kanggo Beat kanggo Spring Break

Pamburu bisa nggunakake Travelocity “Rega Kanggo Ngalahake” minangka pathokan kanggo ngrencanakake liburan musim semi sing terjangkau. Adhedhasar data taun iki, rega sing bisa dituku kanggo tiket domestik yaiku $ 442 lan kanggo pesawat internasional $ 806.

10 Tujuan Spring Break Paling Dhuwur

Kanggo taun kaping telu, Florida Selatan dadi tujuan musim semi nomer 1. Las Vegas munggah pangkat wiwit nomer 9 taun kepungkur dadi nomer 5 taun iki. Sadurunge ora ana ing dhaptar 10 Top, Hawaii miwiti debut ing dhaptar 2014, njupuk loro saka sepuluh papan paling dhuwur. Ngomong aloha menyang Maui, rangking nomer 9 lan Honolulu, rangking nomer 10.

Florida Selatan ($ 417)
Area Orlando ($ 398)
Area Phoenix ($ 383)
Fort Myers ($ 447)
Las Vegas ($ 406)
Cancun ($ 600)
Area Los Angeles ($ 361)
Tampa / Area St. Petersburg ($ 393)
Maui ($ 924)
Honolulu ($ 828)

"Iki bisa dadi taun kanggo plancongan ing luar negeri kanggo Spring Break," ujare Courtney Scott, editor senior ing Travelocity. "Sawetara tujuan internasional wis kondhang sajrone telung taun kepungkur kalebu Belize City, Aruba, San Juan, lan Antillen Walanda."

Tujuan Internasional Paling Anyar kanggo Spring Break

Tujuan (rata-rata udhara pulang-pergi)
2014
2013
2012

San Juan, PR ($ 494)
#18
#19
#21

Republik Dominika ($ 673)
#25
#43
#50

Belize City, BZ ($ 805)
#54
#71
#106

Antillen Walanda ($ 686)
#37
#53
#70

Aruba ($ 725)
#26
#48
#63

Tel Aviv ($ 1,245)
#53
#94
#128

Kapuloan Cayman ($ 659)
#33
#57
#77

Lima, Peru ($ 818)
#63
#93
#121

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.