24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Air Partner narik talenta paling dhuwur amarga tim jet pribadi ngembang

0a11_1420
0a11_1420
ditulis dening editor

LONDON, Inggris - Broker charter udara utama, Air Partner, seneng ngumumake yen dheweke wis narik kawigaten patang karyawan anyar kanggo mbantu tim adol Grup.

Print Friendly, PDF & Email

LONDON, Inggris - Broker charter udara utama, Air Partner, seneng ngumumake yen dheweke wis narik kawigaten patang karyawan anyar kanggo mbantu tim adol Grup. Lowongan kerja anyar nambah tambah akeh bakat lan pengalaman ing Air Partner Group, amarga panjaluk program charter lan jet terus saya tuwuh. Tenaga kerja anyar kasebut bakal gabung karo kantor Air Partner UK, AS, Italia lan Jerman.

Vincent Kavanagh gabung karo tim manajemen jet pribadi minangka Direktur Penjualan Inggris, dene Andrea Giora, Gary Gennari lan Marcus Hilchenbach bakal nambah tenaga penjualan ing Italia, Jerman lan AS. Tambah bathi AS lan nambah penawaran jet pribadi Grup ing Continental Eropa disorot minangka area utama fokus strategis Grup, lan janjian anyar bakal terus ndhukung pertumbuhan wilayah kasebut.

Vincent Kavanagh bakal adhedhasar ing kantor Air Partner London lan bakal tanggung jawab sales lan pangembangan bisnis. Sajrone sepuluh taun kepungkur, Vincent ngenteni wektu ing VistaJet lan NetJets Eropa, kanthi sukses ngatur tim lan nambah jumlah klien. Sadurunge tekan industri penerbangan pribadi, Vincent makarya sajrone 11 taun ing industri Motorsport ing peran Manajemen Penjualan kanthi basis klien internasional banget.

Nguatake tim ing Continental Europe, Andrea Giora bakal gabung karo kantor Air Partner ing Italia minangka Eksekutif Penjualan ing tim Jet Pribadi, lan Marcus Hilchenbach bakal gabung dadi Manajer Produk ing Jerman. Sawise miwiti karir dadi bankir pribadi lan analis kredit, Andrea banjur pindhah menyang arena penjualan, makarya kanggo pabrikan kapal pesiar Ferretti Spa, sadurunge gabung karo NetJets Eropa dadi Wakil Presiden Senior kanggo Italia, Malta lan Swiss sing ngomong ing Italia ing taun 2009. Marcus gabung karo Air Mitra saka Chapman Freeborn, ing kana dadi Kepala Piagam Penumpang ing Jerman, Austria lan Swiss. Dheweke nggawa pengalaman sing penting ing pasar piagam udara internasional, uga reputasi kanggo nggawe profesional lan jaringan hubungan sing jembar.

Gary Gennari bakal gabung karo tim penjualan jet pribadi AS, lan bakal adhedhasar ing New York. Gary gabung karo Air Mitra paling anyar saka Executive Jet Management, anak perusahaan NetJets Inc., ing kana dadi wakil penjualan senior New York suwene 12 taun. Sadurunge, Gary uga wis kerja ing Atlantic Aviation lan Base Ops International.

Mitra Air wis nambah kegiatan jet pribadi kanthi sukses sing misuwur lan wis entuk manfaat saka pangguna jet pribadi sing dadi solusi charter lan program jet sing luwih fleksibel. Program Grup JetCard saiki wis ana ing level rekor, Grup adol JetCard $ 1 yuta pertama taun kepungkur, lan bathi jet pribadi ing taun finansial pungkasan mundhak dadi 22%. Tekane Kavanagh, Giora, Gennari lan Hilchenbach ing Air Partner terus owah ing sektor penerbangan pribadi.

Paul Richardson, Direktur Jet Pribadi ing Mitra Udara, sing gabung karo Grup wulan Agustus 2013, sadurunge kerja ing sektor manajemen kekayaan lan olah raga lan hiburan ing Coutts and Barclays Wealth, ujar, "Kita seneng bisa luwih nguatake Jet Pribadi Mitra Air. tim kanthi talenta paling apik saka industri kasebut. Divisi jet pribadi Grup saiki lagi tuwuh ing wektu pertumbuhan, lan kita kepengin banget fokus kanggo njupuk iki menyang level sabanjure. Salah sawijining prekara sing mbedakake anggota anyar tim jet pribadi kita yaiku komitmen mutlak kanggo klien, ilmu, lan semangat kanggo industri - aku yakin bakal dadi aset sing apik kanggo Mitra Udara. ”

Vincent Kavanagh, Direktur Penjualan Inggris Partner Air Air, ujar, "Aku seneng gabung karo tim jet pribadi sing kaliber banget ing Partner ing wektu sing nyenengake. Divisi jet pribadi saiki saya kuat, lan muga-muga bisa kerja bareng Paul Richardson lan tim kanggo ngrampungake. Fokus pelanggan lan solusi sing luwih cepet saka Grup minangka prospek sing apik, lan aku rumangsa bisa mbantu pertumbuhan luwih maju. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.