Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport Asosiasi aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

84% lelungan bisnis ngrancang paling ora siji perjalanan bisnis ing taun iki

84% lelungan bisnis ngrancang paling ora siji perjalanan bisnis ing taun iki
84% lelungan bisnis ngrancang paling ora siji perjalanan bisnis ing taun iki
ditulis dening Harry Johnson

Temuan utama saka survey anyar nuduhake manawa 84% wisatawan bisnis ngarep-arep njupuk paling ora siji trip kanggo rawuh ing konferensi, konvensi utawa pameran dagang sajrone nem wulan sabanjure. The Quarterly Business Travel Tracker uga ngandhakake yen kurang saka siji saka 10 lelungan bisnis AS ora yakin yen bakal lelungan sajrone nem sasi sabanjure, sebab sing paling ora mesthi yaiku rapat lan acara ora kedadeyan. Kabijakan perusahaan sing mbatesi lelungan bisnis minangka alasan paling dhuwur nomer loro kanggo kahanan sing durung mesthi.

Pelancong bisnis uga ngarepake nerusake lelungan kanthi cepet tinimbang tingkat pra-pandemi, kanthi rata-rata udakara 1.6 lelungan saben wulan (dibandhingake karo 1.7 perjalanan saben wulan sadurunge pandemi).

Rilis temuan kasebut cocog karo Global Meetings Industry Day (GMID) tanggal 7 April, ing ngendi organisasi ing saindenging jagad nyorot pengaruh positif sing luar biasa sing digawe dening rapat bisnis, pameran dagang, lelungan insentif, pameran, konferensi lan konvensi babagan wong, bisnis lan bisnis. ekonomi.

Dina Industri Rapat Global nduweni makna khusus ing taun iki amarga industri rapat lan acara ngluwihi tren jaman pandemi saka rapat virtual lan hibrida lan bali menyang acara langsung.

"Bali saka rapat-rapat lan acara-lan lelungan bisnis umume - minangka tampilan sambutan sawise luwih saka rong taun kahanan sing ora mesthi ana gandhengane karo pandemi, "ujare Asosiasi Plancongan AS Presiden lan CEO Roger Dow. "Ora ana pengganti kanggo rapat adhep-adhepan, sing kabukten bisa nyebabake kesempatan bisnis sing luwih apik lan bisa mbantu pemulihan ekonomi lan kerja ing komunitas ing saindenging Amerika."

Nalika US Travel prakiraan yen belanja perjalanan bisnis isih mudhun 60% saka tingkat pra-pandemi ing 2021, data paling anyar saka Triwulanan Business Travel Tracker nuduhake owah-owahan sing jelas ing kepinginan para pelancong bisnis Amerika kanggo bali menyang rapat pribadi.

"Nalika data nuduhake kepinginan kuwat saka lelungan bisnis Amérika kanggo mencet dalan maneh, ana prabédan amba antarane kekarepan kanggo lelungan lan bener njupuk trip,"Sa Dow. "Pimpinan perusahaan kudu ngrebut kauntungan kompetitif, anggaran kanggo lelungan bisnis, lan nyengkuyung tim supaya bali ing dalan lan mbangun maneh sambungan pribadi sing mung ana interaksi langsung."

Komponen liyane saka Tracker Perjalanan Bisnis Triwulanan, Indeks Perjalanan Bisnis sing saiki lan maju sing mentas dikembangake, nuduhake manawa kegiatan perjalanan bisnis rada alon ing Q1 2022, kahanan bisnis kanggo lelungan kayata PDB lan investasi bisnis cukup nguntungake, tekan indeks. saka 105 kanggo Q2 2022 (2019=100).

"Konferensi pribadi duwe pengaruh relasional lan finansial kanggo perusahaan sing penting," ujare Andrea Stokes, Practice Lead for Hospitality at JD Power. "Meh setengah saka responden survey nuduhake yen konferensi, konvensi, lan pameran dagang penting kanggo ngembangake hubungan karo pelanggan, pemasok utawa liyane. Saklawasé siji saka patang responden nuduhake acara kasebut penting kanggo nutup penjualan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...