24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Jerman minangka tujuan plancongan favorit Swiss

berlin
berlin
ditulis dening editor

Wolung yuta yuta wengi sing dipesen dening pengunjung manca ing taun 2020 - iki tujuane Dewan Pariwisata Nasional Jerman (DZT), sing ing taun 2013 ndeleng tokoh sing cedhak karo target kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

Wolung yuta yuta wengi sing dipesen dening pengunjung manca ing taun 2020 - iki tujuane Dewan Pariwisata Nasional Jerman (DZT), sing ing taun 2013 ndeleng tokoh sing cedhak karo target kasebut. Ing 71.9 yuta pengunjung, cathetan anyar diwenehake. Pitung puluh lima persen teka saka negara-negara Eropa, sing mayoritas Walanda, banjur Swiss.

Ing pidato kasebut, Klaus Laepple, presiden DZT, nyathet cathetan politik: "Industri pariwisata Jerman mung bisa berkembang yen tangga teparo Jerman stabil ing ekonomi. Yen atimu seneng pariwisata, aku ngajak sampeyan milih ing pemilihan Eropa. ” Ngomong dina Rebo ing ITB Berlin, Petra Hedorfer, kepala dewan DZT, nyathet manawa Inggris, Rusia lan Swiss nyathet tingkat pertumbuhan paling dhuwur. Jerman uga dadi preinan favorit Swiss. Sajrone 4 taun kepungkur, Jerman dadi papan tujuan paling populer nomer loro, ing mburine Spanyol lan sadurunge Prancis.

Iris Gleicke (SPD), komisaris pariwisata pamrentah Federal sing mentas ditunjuk, ujar manawa dheweke kepengin fokus kanggo ningkatake kondisi kerja karyawan lan kesempatan kanggo pelatihan kejuruan. "Dheweke kudu bisa menyang restoran utawa preinan." Salajengipun, kanthi revolusi digital sing ana ing pariwisata, dheweke ujar manawa dheweke pengin nggawe manawa perusahaan cilik lan menengah entuk entuk bisnis sing padha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.