News

TIK kanggo njupuk kembang ijo ing karnaval ing Seychelles

ictp_4
ictp_4
ditulis dening editor

HAWAII, USA; BRUSSELS, Belgia; VICTORIA, Seychelles; BALI, Indonesia - Rapat ing ITB Berlin esuk iki, Menteri Pariwisata lan Budaya Seychelles Alain St. Agen lan Profesor Geoffrey Lipman, Pres

Print Friendly, PDF & Email

HAWAII, USA; BRUSSELS, Belgia; VICTORIA, Seychelles; BALI, Indonesia - Rapat ing ITB Berlin esuk iki, Menteri Pariwisata lan Budaya Seychelles Alain St.Ange lan Profesor Geoffrey Lipman, Presiden ICTP, setuju yen koalisi kasebut bakal nggawa Program Proofing Iklim Pertumbuhan Hijau 2050 menyang Karnaval Seychelles, 25 April -27.

Program lan lagu motivasi "Kita Bisa Ngatasi Perubahan Iklim Iki" dirancang kanggo nambah pangerten babagan mupangat pertumbuhan ijo lan nggawe pergeseran progresif menyang gaya urip kurang karbon.

Menteri St.Ange, sing uga Wakil Presiden ICTP, ujar: "Karnaval Karnaval 'Seychelles minangka papan sing masarakat ngrayakake jaman biyen lan masa depan. Kita seneng banget kanggo miwiti program iki sing penting banget kanggo tujuan sing ringkih ing pulau-pulau Vanilla, Afrika, lan donya. Kita uga seneng yen lintang nyanyi, Alston Koch, bakal nindakake lagune ing upacara pembukaan kanggo ngelingake kita kabeh kudu kerja bareng kanggo adaptasi karo tantangan perubahan iklim. "

Inisiatif iki minangka bagean saka Program Pertumbuhan Hijau lan Kualitas ICTP, supaya bisa digunakake kanggo tujuan supaya bisa ngoptimalake tunjangan wisata lan wisata lan nyuda dampak lingkungan. Dewan Pariwisata Seychelles minangka Anggota Dewan TIK.

Lipman ujar: "Kita kabeh ngerti manawa perubahan iklim nyata, pola cuaca saya beda lan kita kudu nanggapi. Ana akeh cara praktis kanggo pindhah menyang masa depan karbon sing luwih murah lan kita seneng miwiti program kasebut ing Kapuloan Vanilla. ”

Babagan ALSTON

Saiki dadi Australia sing naturalisasi, Alston Koch minangka legenda musik sing urip ing Asia - salah sawijining tumindak Asia sing duwe basa Inggris ing Asia.

Sukses grafik Alston diwiwiti ing taun 70-an kanthi klompok "Dark Tan" sing dikatutake nggawa diskotik menyang Australia. Pencet "Disco Lady" dadi emas nalika puncak "era Countdown" 1977. Alston mlebu ing BMG / RCA ing taun 1990 minangka seniman solo, tur ing jagad iki lan nikmati hits liyane karo "tarian" duo tarian kasebut.

Ing taun-taun pungkasan, Alston dadi Duta Pariwisata lan Budaya kanggo Sri Lanka nalika nggawe akeh proyek unik kalebu siji peringatan kanggo legenda jangkrik Muttiah Muraliduran lan lagu tema kanggo Piala Dunia Kriket 2011.

Bubar dilebokake ing Hall Of Fame Hard Rock Cafe, Alston lagi wae ngrampungake tur dunyo paling apik lan bali menyang Australia kanggo perdana lan diluncurake video musike ing "layar amba" ing pertandingan jangkrik internasional lan ing MTV, Channel V, lan jaringan VEVO bergengsi ing saindenging jagad.

Babagan STB

Dewan Pariwisata Seychelles (STB) minangka cabang pemasaran Kementerian Pariwisata lan Budaya. Dheweke duwe kantor pusat ing Seychelles karo kantor regional ing Paris, London, Frankfurt, Roma, Cape Town, Pretoria, Beijing, Hong Kong, Shanghai, Sao Paulo, Moskow, Seoul, Abu Dhabi, lan Dubai.

Babagan ICTP

Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (ICTP) minangka koalisi lelungan lan turisme ing tujuan global sing komitmen kanggo kualitas layanan lan tuwuh ijo. ICTP melu komunitas lan pemangku kepentingan kanggo nuduhake kesempatan sing berkualitas lan ijo kalebu alat lan sumber daya, akses menyang pendanaan, pendhidhikan, lan dhukungan pemasaran.

ICTP nyengkuyung tuwuhing penerbangan sing berkelanjutan, formalitas lelungan sing lancar, perpajakan sing koheren sing padha, lan investasi kanggo lapangan kerja. ICTP ndhukung Tujuan Pembangunan Milenium PBB, Kode Etik Global Pariwisata Dunia PBB kanggo Pariwisata, lan macem-macem program sing dadi dhasar. Kanggo informasi luwih lengkap babagan ICTP bukak www.ictp.travel utawa kontak [email dilindhungi] .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.