24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Kepulauan Cayman Warta Breaking Kuba Warta Pamrentah Warta Breaking Jamaika News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Topan: Jamaika, Kuba, Kepulauan Cayman, Pantai Teluk AS

Topan: Jamaika, Kuba, Kepulauan Cayman, Pantai Teluk AS
hurc
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Depresi tropis dibentuk ing sisih kidul Jamaika ing Segara Karibia ing dina Minggu sore lan dadi luwih teratur, miturut Pusat Topan Nasional.

Pusat Topan Nasional nerbitake penasihat iki ing 11.00 pm EST dina Minggu;

Kondisi badai tropis samesthine ing Kapuloan Cayman wiwit Senin pungkasan, lan peringatan badai tropis saiki berlaku.

Badai badai lan kahanan angin topan sing mbebayani bisa ditindakake ing bagean Kuba Kulon lan Pulo Pemuda ing dina Selasa sore, lan jam angin topan sing ditrapake

Udan deres bakal mengaruhi bagean saka Hispaniola, Jamaica, Kepulauan Cayman, lan Kuba kulon sajrone sawetara dina sabanjure lan bisa nyebabake banjir bandhang lan lumpur sing ngancam nyawa.

Sistem kasebut diprakirake bakal nyedhaki Pulo Teluk sisih lor Amerika Serikat ing pungkasan minggu iki minangka angin topan. Nalika ana kahanan sing durung mesthi ana ing trek lan ramalan intensitas ing wektu iki, ana risiko badai badai, angin, lan bebaya udan ing pesisir ing Louisiana nganti Florida Panhandle sisih kulon.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.