News

Jeneng pantai paling apik ing donya

0a11_1640
0a11_1640
ditulis dening editor

NEWTON, MA - Pemenang penghargaan Choice 'Choice kanggo Pantai wis diumumake dina iki.

Print Friendly, PDF & Email

NEWTON, MA - Pemenang penghargaan Choice 'Choice kanggo Pantai wis diumumake dina iki. Ing taun kapindho, penghargaan kasebut ngakoni luwih saka 322 pantai sacara global, kalebu dhaptar utama kanggo Afrika, Asia, Karibia, Eropa, Amerika Selatan, Pasifik Selatan, lan AS.

"Kanggo sing bosen karo mangsa adhem sing dawa, pancen ora ana tamba sing luwih apik tinimbang uwal saka salah sawijining pantai sing menang," ujare Barbara Messing, kepala pejabat pemasaran kanggo TripAdvisor. "Sanajan sampeyan ora bisa lunga menyang salah sawijining pesisir sing apik banget, mung ndeleng potret bakal nggawa sampeyan sedhela, nganti sampeyan bisa ngrencanakake lelungan."

Pemenang Penghargaan Pemenang Pilihan Pariwisata ditemtokake adhedhasar kualitas lan jumlahe ulasan lan rating wisatawan kanggo pantai ing TripAdvisor sing diklumpukake sajrone 12 wulan.

10 Pantai paling Ndhuwur ing Dunia:

Baia do Sancho, Fernando de Noronha, Brasil
Grace Bay, Providenciales, Turki lan Caicos
Pantai Flamenco, Culebra, Puerto Rico
Pantai Kelinci, Lampedusa, Italia
Pantai Whitehaven, Pulo Whitsunday, Australia
Playa de ses Illetes, Formentera, Spanyol
Anse Lazio, Pulo Praslin, Seychelles
Pantai Lanikai, Kailua, Oahu, Hawaii
Teluk Rhossili, Swansea, Wales
Playa Norte, Isla Mujeres, Meksiko

10 Pantai paling dhuwur ing AS:

Pantai Lanikai, Kailua, Oahu, Hawaii
Pantai Ka'anapali, Lahaina, Maui, Hawaii
Pantai Umum Siesta Key, Siesta Key, Florida
Pantai Hanalei, Hanalei, Kauai, Hawaii
Taman Negara Wai'anapanapa, Hana, Maui, Hawaii
Pantai Wailea, Wailea, Maui, Hawaii
Hunting Island State Park, Beaufort, South Carolina
Pantai Manini'owali (Kua Bay), Kailua-Kona, Pulo Hawaii, Hawaii
Pantai Saint Pete, Pantai Saint Pete, Florida
Diawasi Alam Hanauma Bay, Honolulu, Oahu, Hawaii

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.