Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Breaking News Singapura Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Singapore Airlines kanggo nerusake penerbangan Amsterdam, Barcelona, ​​London, Milan, Paris lan Frankfurt

Singapore Airlines kanggo nerusake penerbangan Amsterdam, Barcelona, ​​London, Milan, Paris lan Frankfurt
Singapore Airlines kanggo nerusake penerbangan Amsterdam, Barcelona, ​​London, Milan, Paris lan Frankfurt
ditulis dening Harry S. Johnson

Pembawa bendera Singapura, Singapore Airlines, ngumumake yen bakal nerusake lan nambah frekuensi penerbangan ing sawetara tujuan ing pungkasan taun.

"Diarepake ing pungkasan taun iki perusahaan bakal nggawa volume penerbangan menyang 15% biasane," ujare Singapore Airlines.

Miturut tabel wektu maskapai sing diterbitake dina Minggu sore, penerbangan bakal ditindakake menyang Amsterdam, Barcelona, ​​London, Milan, Paris, Frankfurt.

Kajaba iku, penerbangan menyang tujuan Asia bakal nambah - menyang Bangkok, Jakarta, Hong Kong lan sawetara kutha liyane.

Wakil operator udara uga prédhiksi manawa ing wulan Maret 2021, pungkasan taun fiskal, volume lalu lintas penumpang udakara 50% indikator normal.

Ing pungkasan Juli, Singapore Airlines ngumumake rekor kerugian triwulanan sing ngluwihi 1.1 milyar dolar Singapura ($ 799 yuta). Wulan kepungkur, manajemen perusahaan ngumumake pemotongan sing bakal ana udakara 4,300 posisi, sing bakal mengaruhi paling ora 2,400 karyawan sing kerja ing Singapura lan luar negeri.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.