Monako lan Azerbaijan nguatake hubungan pariwisata

0a11_1802
0a11_1802
ditulis dening editor

BAKU, Azerbaijan - Departemen Pariwisata lan Konferensi Monaco bakal nggedhekake kegiatane ing Azerbaijan.

Print Friendly, PDF & Email

BAKU, Azerbaijan - Departemen Pariwisata lan Konferensi Monaco bakal nggedhekake kegiatane ing Azerbaijan.

Kabar kasebut diumumake dening perwakilan Departemen Christoph Briko tanggal 1 April ing presentasi potensi pariwisata Monaco ing Baku.

"A nomer pinunjul saka turis saka Azerbaijan ngunjungi Monaco ing nesu; wong sing sugih cukup manggon ing negara kanggo dangu. Isih awal kanggo ngomong babagan mbukak kantor permanen ing kene, nanging kantor wisata Monaco ing Moskow bakal ngembangake kegiatane, "ujare Briko.

Briko yakin layanan udara langsung antarane Azerbaijan lan Monako bisa menehi dorongan sing signifikan kanggo pangembangan pariwisata antarane negara loro kasebut.

"Iki minangka masalah sing serius banget ing pangembangan hubungan. Mbukak layanan udara langsung antarane Baku lan Nice bisa nggawe kahanan sing perlu kanggo nambah aliran timbal balik saka turis, amarga turis tansah golek cara sing paling trep, "ujare. "Ing sisih liyane, aku yakin manawa tambah akeh wisatawan saka Azerbaijan menyang Monaco lan kosok balene bakal menehi kontribusi kanggo ngrampungake masalah duwe layanan udara langsung ing antarane negara kita."

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

eTurboNews | TravelIndustry News