24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking Taiwan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Taiwan siyap mbuka mboko sithik kanggo pariwisata manca

Taiwan siyap mbuka mboko sithik kanggo pariwisata manca
Taiwan siyap mbuka mboko sithik kanggo pariwisata manca
ditulis dening Harry S. Johnson

Taiwan kang Menteri Pengangkutan lan Komunikasi ngumumake manawa Republik China siyap-siyap kanggo miwiti mbukak maneh pengunjung manca asing.

Miturut pejabat MOTC, rencana kasebut bakal mbukak maneh transportasi lan pariwisata ing telung tahap, sing pungkasan bakal ngidini turis asing ngunjungi negara kasebut kanthi ngarep-arep ing wulan Oktober. Taiwan umume, sawijining pulau kanthi pedunung udakara 23 yuta wong, ana udakara 500 kasus sing dikonfirmasi lan mung 7 tiwas wiwit wiwitan pandemi kasebut. Nganti saiki, warga Taipei katon santai nalika ngerti yen mung ana siji kasus sing dicurigai sing ana gandhengane karo transmisi lokal ing kutha kasebut wiwit pertengahan April.

Ing pirang-pirang wulan wiwit tanggapan efektif tumrap wabah Covid-19, jagad iki wis entuk apresiasi sing luwih gedhe babagan kapasitas Taiwan kanggo ngadhepi masalah. Tanggepan Taiwan marang COVID-19 tanpa kunci wis ngatonake katahanan lan kapasitas kanggo nyawijine tujuan. Yen sampeyan saiki ndeleng sekilas Taiwan, sampeyan bakal gampang mikir yen pandemi kasebut ora nate ndemek negara iki - sampeyan bakal weruh klompok enom sing olahraga lan latihan rutin nari ing taman kasebut, warga seneng srengenge awan sing luwih panas tinimbang sosial ngadohake; restoran lan restoran sing dikemas karo wong sing seneng panganan sing enak lan luwih-luwih nggawe sampeyan yakin yen urip ing kene pancen nyata.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.