Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia Teknologi Pariwisata transportasi Singapur Maneka Warta

Czech Airlines Technics nggedhekake jangkauan layanan pesawat

Czech Airlines Technics nggedhekake jangkauan layanan pesawat
Czech Airlines Technics nggedhekake jangkauan layanan pesawat
ditulis dening Harry S. Johnson

Ngelingi kahanan saiki ing industri penerbangan, Teknik Penerbangan Ceko (CSAT) wis mutusake gabung karo FlyTech Aviation Services lan ngembangake macem-macem layanan perawatan pesawat lan parkir ing sawetara bandara internasional ing Republik Ceko lan Slowakia. Inisiatif bisnis anyar target target segmen pasar sing apik banget, saiki dituntut kanthi intensif dening maskapai penerbangan, penyewa pesawat lan pabrikan. Kesepakatan paket sing nggabungake opsi parkir pesawat kanthi nyediakake pangopènan kualitas dhuwur minangka kauntungan kompetitif sing signifikan. Thanks kanggo kerjasama lan pengalaman sing wis ditemtokake, kalorone perusahaan bisa nggayuh pelanggan sing luwih potensial.

"Amarga ngerti akeh panjaluk ing pasar, kita mutusake kanggo nggedhekake layanan, lan kerja sama karo FlyTec Aviation Services, nawakake maskapai penerbangan, penyewa pesawat lan pabrikan pangopènan kompleks, ditambah karo parkir pesawat ing sawetara bandara ing Republik Ceko lan Slowakia. Thanks kanggo sinergi lan pengalaman sing padha, kita uga bisa menehi dhukungan teknis, layanan pangopènan, pitulungan sajrone proyek cat pesawat lan layanan departemen khusus liyane, ujare Pavel Hales, Ketua Direksi Teknika Czech Airlines.

Loro-lorone perusahaan kasebut bisa ngamanake parkir jangka pendek lan jangka panjang kanggo klien lan layanan perawatan pesawat tambahan ing bandara internasional Ceko utawa Slowakia, amarga lokasi kasebut, makili pilihan sing cocog kanggo para pelanggan Eropa lan uga non-Eropa. Ing jejere Bandara Václav Havel Prague, dununge ana markas besar lan hangar Technologies Airlines Czech, Bandara Internasional Košice, Bandara Leos Janacek Ostrava, Bandara Karlovy Vary lan Bandara Brno kalebu ing tawaran kasebut. Yen kabeh papan parkir ing bandara sing wis didhaptar ing ndhuwur wis dipesen, CSAT bakal negosiasi babagan tambahan layanan menyang bandara liyane. Parkir bakal ditawakake kanggo macem-macem jinis pesawat, kayata awak sempit lan awak jembar. Nanging, dimensi pesawat tartamtu lan fitur ruang parkir sing kasedhiya ing salah sawijining bandara ing wektu tartamtu mesthi bakal dadi faktor sing nemtokake.

"Mekanik lan insinyur sing mumpuni bakal bisa kerja bareng karo pangkalane ing Prague ing bandara liyane, sing bisa nindakake tugas pemeliharaan pesawat sing dipesen. Kabeh cek pangopènan dhasar pesawat Boeing 737, awak Airbus A320 Family lan ATR 42/72 bakal ditindakake langsung ing hangar kita sing ana ing Bandara Václav Havel Prague, ing kana uga fasilitas teknis CSAT liyane kasedhiya kanggo para pelanggan, ”Pavel Hales nambahake.

Pemeriksaan teknis rutin, kalebu peralatan pendaratan, modifikasi, penggantian suku cadang, perbaikan cat komponen individu lan tugas liyane sing gegandhengan uga bisa ditindakake sajrone parkir. Tim ahli sing ana ing Prague nyedhiyakake penyandang pesawat lan operator kanthi dhukungan CAMO teknis lengkap ing segmen Maintenance Base, Overhaul Landing Gear lan Spare Part Pesawat lan Perbaikan Komponen.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.