News

Sandal CEO kanggo motivasi pariwisata Karibia mundhak akeh lintang

Pilih basa sampeyan
0a11a_733
0a11a_733
ditulis dening editor

BRIDGETOWN, Barbados - Generasi pamimpin pariwisata Karibia sabanjure bakal entuk inspirasi saka pimpinan enom lan dinamis saka salah sawijining perusahaan resor terkemuka ing donya sajrone C

Print Friendly, PDF & Email

BRIDGETOWN, Barbados - Generasi pamimpin pariwisata Karibia sabanjure bakal entuk inspirasi saka pimpinan enom lan dinamis saka salah sawijining perusahaan resor sing misuwur ing saindenging jagad sajrone Minggu Karibia New York.

CEO Sandals Resorts International, Adam Stewart, 33 taun, bakal ngaturake pidato motivasi ing Colloquium Mahasiswa - kontes ing antarane para siswa pariwisata Karibia ing institusi tersier, sing ditantang nampilake proyek pariwisata berkelanjutan sing diteliti, praktis lan finansial.

Diterangake minangka "maverick ing misi, agen pangowahan sing energik, lan inovator sing ora dikepengini konvensi," Stewart diarep-arep bisa nuduhake pengalaman dheweke ing pamimpin pertumbuhan lan ekspansi merek global wiwit dheweke njupuk kepala eksekutif perwira nalika yuswa 25. Presentasi kasebut minangka bagean saka dhukungan kanggo Minggu Karibia New York dening Sandals Foundation, organisasi filantropi nirlaba. Yayasan kasebut uga ndhukung Forum Diaspora lan bakal nggawe presentasi ing kana.

"Yayasan Sandal seneng banget melu ing Minggu Karibia ing New York lan kanggo sponsor program khusus kayata Forum Diaspora lan Kolokium Mahasiswa sing dadi juara masarakat Karibia," ujare Stewart, sing uga dadi presiden Yayasan. "Wiwit didegake ing taun 2009, Yayasan wis njaga pendekatan holistik kanggo njamin pembangunan nasional berkelanjutan ing wilayah kasebut, ningkatake urip para tangga teparo kanthi program sing ditujokake kanggo pendhidhikan, komunitas lan lingkungan. Kita ngarep-arep teka ing New York kanggo nuduhake rencana karo kanca-kanca saka Karibia. ”

Minggu Karibia New York, sing dijadwalake bakal ditindakake wiwit tanggal 1-7 Juni, minangka kegiyatan pariwisata regional paling gedhe lan paling narik kawigaten ing wilayah New York. Diprodhuksi dening CTO kanthi kemitraan karo para anggotane, target utamane kanggo promosi Karibia minangka tujuan plancongan lan bisnis sing apik lan nyenengake.

"Kita ndeleng dhukungan saka Sandal Foundation minangka demonstrasi kekuwatan global Karibia sing tuwuh dadi tujuan wisata berkelanjutan," ujare Sylma Brown, kepala Kantor CTO New York, produser lan pelaksana Minggu Karibia. "Liwat dhukungan iki, kita ngrencanakake kanggo ningkatake strategi manajemen pariwisata Karibia liwat rong pilar penting: hubungan sing luwih kuat karo Diaspora sing akeh lan ngasah katrampilan kreatif generasi pamimpin pariwisata Karibia sabanjure."

Forum Diaspora Karibia berlangsung dina Senen 2 Juni saka 6:00 PM nganti 9:00 Pm, lan Colloquium Mahasiswa bakal digawe dina Selasa 3 Juni saka 2:30 pm-5:30 pm. Kaloro acara kasebut bakal dianakake ing Hilton Times Square, 234 West 42nd Street, New York.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.