24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Resor Sandal Ngumumake Luwih Resor Resort ing Sasi Iki

Resor Sandal Ngumumake Luwih Resor Resort ing Sasi Iki
Sandal Resor

Menehi tandha kekuatan terus kanggo Pariwisata Karibia, Sandal Resorts Internasional ngumumake yen bakal mbukak papat bukaan resort liyane ing wulan Oktober. Wiwit minggu iki, Sandal Grenada lan Sandals South Coast bakal nampani para tamu tanggal 1 Oktober 2020. Sawise ngetutake langkah minggu iki, Sandals Royal Plantation bakal mbukak kanthi resmi kanggo para tamu tanggal 8 Oktober, disusul karo Beaches Turks & Caicos tanggal 14 Oktober. gabung saiki dibukak: Sandal Grande Antigua, Sandal Montego Bay, Sandals Royal Caribbean, Sandals Negril, Sandals Grande St. Lucian, lan Sandal Regency LaToc, Sandals Royal Barbados, lan Sandals Barbados nggawa total menyang 13 resort mewah kalebu ing Karibia .

Kanggo nyiapake peluncuran, pimpinan kemewahan kabeh-kalebu nglampahi pirang-pirang wulan kanggo ngembangake langkah-langkah kesehatan lan keamanan industri amarga anggota tim saka adoh lan adoh bisa bebarengan kanggo ngrencanakake strategis. Latihan sing kuat ditindakake kanggo nyakup modul main-main lan nambah sesi pendhidhikan kanggo mesthekake kabeh ora bisa dilanggar standar nalika nyusun rencana kanthi macem-macem fungsi kanggo nampani tamu bali: asile, Protokol Sandal Platinum Kebersihan sing diumumake kanthi akeh.

"Yen ana kedadeyan sing beda, bisa ndeleng pasuryan anggota tim lan rasa senenge bisa bali kerja maneh," ujare Gordon "Butch" Stewart, Ketua Sandal Resorts. "Ing wiwitan taun, lelungan luwih gampang diakses sadurunge, lan minangka industri, kita nglaporake papan rekor. Sanajan kabeh, kita janji yen bakal bali, kita bakal bali luwih kuwat lan luwih apik tinimbang sadurunge. Kita bangga bisa dadi resort pertama sing mbukak ing Karibia lan duwe kemampuan nuduhake protokol karo hotel liyane ing wilayah kasebut. Kanthi luwih akeh bukaan ing cakrawala, optimisme kita bakal terus saya tuwuh nganti taun ngarep. ”

ANGGOTA & PEMIMPIN TEAM NYA # BACKTOHAPPY

"Aku ora bisa bangga karo anggota tim kita ing lapangan," ujare Adam Stewart, Wakil Ketua Sandal Resorts. "Umpan balik sing dirungokake saka para tamu pancen fenomenal, lan dheweke seneng banget bisa bali plancong. Rasa percaya diri sing wis ditulis, lan tentrem protokol protokol sing diwenehake aman lan sehat ora bisa dilalekake. Amarga iki, kita nggawe sawetara ujar manawa kita '#BackToHappy.' Kita ora mung seneng mbukak maneh, nanging seneng nggawe apa sing paling disenengi, lan nggawe tamu seneng. "

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.