24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Tambah wisatawan ing Korea Selatan Januari nganti Maret 2014

KOREA
KOREA
ditulis dening editor

Jumlah turis asing sing ngunjungi Korea Selatan ing kuartal pertama taun iki mundhak 10.9 persen saben taun, amarga umume muncul maneh gelombang Korea sing diarani China, sawijining laporan.

Print Friendly, PDF & Email

Jumlah turis asing sing ngunjungi Korea Selatan ing kuartal pertama taun iki mundhak 10.9 persen saben taun, amarga umume muncul maneh Gelombang Korea ing China, sawijining laporan nuduhake dina Rebo.

Miturut Organisasi Pariwisata Nasional Korea, jumlah turis tekan 2.86 yuta sajrone telung wulan. Miturut total, 1.04 yuta warga negara Tionghoa, mundhak 44.9 persen saka taun sadurunge.

Ngandika lonjakan para pengunjung saka China ana gandhengane karo popularitas komedi romantis Korea Selatan sing nembé ngisi bahan bakar Hallyu ing negara sing paling padhet ing donya.

Hallyu, utawa Wave Korea, nuduhake popularitas sinetron televisi Korea Selatan lan lagu-lagu pop ing saindenging jagad, utamane ing negara-negara tanggan kayata China lan Jepang.

Badan pariwisata kasebut ujar yen yen lemah lan adhem hubungan Seoul lan Tokyo amarga masalah sejarah lan wilayah nyebabake jumlah turis Jepang mudhun dadi 609,000 ing kuartal pertama, mudhun 14.5 persen saka taun sadurunge.

Organisasi kasebut ujar wiwit Januari nganti Maret, jumlah wong Korea Selatan sing lunga ing luar negeri munggah 5.6 persen dadi luwih saka 3.93 yuta.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.