Asosiasi Warta aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News wong Warta Pecah Arab Saudi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

WTTC, G20, Arab Saudi kanggo nylametake lan nglancarake maneh pariwisata

WTTC, G20, Arab Saudi kanggo nylametake lan nglancarake maneh pariwisata
g20
ditulis dening Juergen T Steinmetz

"Kita nggawe sejarah saiki!"Iki pesen saka bintang sing sumunar ing industri pariwisata lan pariwisata. Dina iki Gloria Guevara, CEO saka Dewan Wisata lan Pariwisata Dunia (WTTC) bisa uga dadi penggerak lan industri industri iki ing level sektor iki lan jagad iki durung katon.

Mujudake kesempatan Abad 21 kanggo kabeh yaiku tema kanggo mbesuk G20 diluncurake ing Arab Saudi sing diluncurake ing 46 dina.

Kesempatan iki saiki bakal kalebu ing ngluncurake maneh lelungan internasional, nalika Riyadh bakal nampani pamimpin G20 ing KTT Pimpinan 2020, minangka puncak Presiden G20 Saudi, tanggal 21-22 November, 2020.

Miturut Guevara, menteri pariwisata kanggo Saudi Arabia njaluk WTTC nggabungake rencana pemulihan sektor pariwisata lan pariwisata.

"Kita ngajak 45 CEO saka perusahaan pariwisata utama kanggo gabung karo G20."

kamulyan
Gloria Guevara, CEO WTTC

Iki minangka pertama kaline sektor swasta lan industri pariwisata duwe peran penting ing G20.

"Aku uga njaluk ngundang IATA lan ICAO. Tujuane kanggo nerusake plancongan internasional. ”, Ujare Gloria Guevara, bangga eTurboNews.

Grup Puluh Puluh, utawa G20, minangka forum utama kerjasama ekonomi internasional. G20 nggabungake para pemimpin negara maju lan berkembang saka saben bawana.Nyawang

Secara kolektif, anggota G20 nggambarake udakara 80% output ekonomi jagad, rong pertiga saka populasi global, lan telung perempat perdagangan internasional. Sajrone taun iki, perwakilan saka negara-negara G20 padha nglumpuk kanggo ngrembug masalah finansial lan sosial ekonomi.

Anggota G20 yaiku Argentina, Australia, Brasil, Kanada, China, Prancis, Jerman, India, Indonesia, Italia, Jepang, Meksiko, Republik Korea, Rusia , Arab Saudi, Afrika Selatan, Turki, Inggris, Amerika Serikat, lan Uni Eropa (EU).

Arab Saudi ora mung dadi pemain utama ing wilayah kasebut, nanging uga duwe peran penting kanggo stabilake ekonomi global. Visi Kerajaan 2030 cocog banget karo target inti G20 stabilitas makroekonomi, pembangunan berkelanjutan, pemberdayaan wanita, peningkatan modal manungsa, lan aliran perdagangan lan investasi sing tambah.

Pesen Saka Raja Salman bin Abdulaziz Al Saud

"Atas wakil rakyat Kerajaan Arab Saudi, aku seneng nampani sampeyan nalika Kerajaan njupuk Presiden G2020 taun 20 lan ngumumake babagan upaya global kanggo nggawe lingkungan kerja sama kanggo G20 kanggo ngenalake kabijakan lan inisiatif sing bakal netepi gegayuhan masarakat jagad iki. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.