News

Gangguan penerbangan amarga penutupan bandara ing Irak tanggal 29 April

IRAW
IRAW
ditulis dening editor

Pamrentah Irak ngumumake manawa kabeh bandara ing Irak bakal ditutup antara 1.00 esuk tanggal 29 April nganti 7.00 sore tanggal 30 April amarga pemilihan Irak.

Print Friendly, PDF & Email

Pamrentah Irak ngumumake manawa kabeh bandara ing Irak bakal ditutup antara 1.00 esuk tanggal 29 April nganti 7.00 sore tanggal 30 April amarga pemilihan Irak.

Kanggo njamin keamanan para penumpang lan kru, Etihad Airways wis nggawe perubahan jadwal penerbangan sing diterbitake.

Penerbangan Etihad Airways ing ngisor iki menyang Baghdad, Basra lan Erbil wis dibatalake:

BAGHDAD (BGW)
29 April: EY555 Abu Dhabi - Baghdad / EY556 Baghdad - Abu Dhabi
30 April: EY555 Abu Dhabi - Baghdad / EY556 Baghdad - Abu Dhabi

BASRA (BSR)
30 April: EY553 Abu Dhabi - Basra / EY554 Basra - Abu Dhabi

ERBIL (EBL)
29 April: EY557 Abu Dhabi - Erbil / EY558 Erbil - Abu Dhabi
30 April: EY557 Abu Dhabi - Erbil / EY558 Erbil - Abu Dhabi

Etihad Airways nawakake opsi ing ngisor iki kanggo penumpang sing wis tuku tiket kanggo lelungan menyang / saka Baghdad, Basra lan Erbil, dina utawa sadurunge, 2 Mei 2014 lan sing saiki pengin ngowahi rencana penerbangan.

· Penumpang bisa ganti tanggal lelungan liyane ing / sadurunge tanggal 18 Mei 2014 ing kelas pesenan asli, utawa
· Yen kelas pesenan asli ora kasedhiya, penumpang bakal ditawakake kelas sing kasedhiya sabanjure.
· Biaya kanggo penumpang sing pengin ngganti karcis ora dilalekake mung kanggo conto iki. Pangowahan sabanjure bakal dikenani biaya terbitan maneh.
Pembatalan lan pengembalian dana diijini kanthi gratis, apa tiket digunakake kanthi sakabehe utawa sebagian. Pengembalian dana kanggo tiket sing digunakake sebagian bakal diwilang adhedhasar jarak tempuh pro-rata sing diterbitake.

Kita ngawasi kahanan kasebut kanthi cetha lan para penumpang disaranake mriksa status penerbangan ing situs web Etihad Airways: www.etihad.com utawa nelpon Pusat Kontak Etihad Airways ing: + 971 (0) 2 599 0000 (UEA).

Nyuwun pangapunten awit saking kesulitan iki. Kita nindakake kabeh cara kanggo nyilikake pengaruh saka gangguan iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.