Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Tawaran Piala Dunia 2026 Philadelphia bakal nambah semangat saka atlet bintang

Soccer Soccer 2026, Panitia sipil Filadelfia sing ngawasi bidhang wilayah kasebut kanggo dadi tuan rumah Piala Dunia FIFA 2026 ™, dina iki ngumumake manawa Carli Lloyd, maju kanggo Tim Nasional Wanita AS lan Sky Blue FC, Julie Ertz, gelandang kanggo Tim Nasional Wanita AS lan Bintang Merah Chicago, Alejandro Bedoya, gelandang nyerang / pemain sayap kanggo Uni Philadelphia lan anggota Tim Nasional Pria AS sing wis suwe, lan Zach Ertz, pungkasane angel kanggo Eagles Philadelphia, bakal dadi ketua kursi kehormatan kanggo panitia tawaran Philadelphia. Lloyd, Ertze, lan Bedoya bakal mbantu juara Philadelphia menyang FIFA lan Soccer AS amarga organisasi kanthi resmi ngevaluasi 17 kutha calon AS kanggo sepuluh slot host AS. Dheweke uga bakal dadi duta tawaran ing saindenging wilayah tri-state, ngrewangi semangat lan keterlibatan ing salah sawijining basis olahraga sing paling semangat ing negara kasebut.

Lloyd, Ertze, lan Bedoya gabung karo Gubernur Pennsylvania Tom Wolf lan Walikota Philadelphia Jim Kenney minangka ketua kehormatan kanggo tawaran Philadelphia. Gubernur Wolf lan Walikota Kenney wis suwe nyengkuyung upaya Philadelphia, wiwit diwiwiti ing tawaran United 2026 sing sukses, sing dianugerahi Piala Dunia FIFA 2026 ™ menyang Amerika Serikat, Meksiko, lan Kanada. Peran minangka ketua kehormatan luwih lanjut negesake dhukungan lengkap saka Persemakmuran Pennsylvania lan Kutha Philadelphia ing tuan rumah salah sawijining acara olahraga internasional paling gedhe.

"Kita seneng banget yen duwe tenaga listrik kaya ngono menehi dhukungan kanggo bidhange Philadelphia kanggo Piala Dunia 2026," ujare David L. Cohen, Wakil Presiden Eksekutif Senior Comcast Corporation lan Ketua Pil Sepak Bola Philadelphia 2026. "Carli Lloyd, Julie lan Zach Ertz, lan Alejandro Bedoya nggambarake keunggulan olahraga, lan kabeh duwe semangat kanggo kutha lan wilayah kita. Saben wong ndeleng Piala Dunia FIFA minangka kesempatan sing ora bisa ditandingake kanggo ngunggahake Filadelfia ing panggung dunia lan tuwuh game sepak bola ing kene. Kita seneng banget supaya dheweke gabung karo tim kita - lan karo Gubernur Wolf lan Walikota Kenney makili para pimpinan pilihan kita kanggo nyengkuyung tawaran iki - kita ngerti komitmen kanggo menang bakal nambah upaya sipil sing penting iki. "

Minangka asli Delran, NJ, Lloyd minangka salah sawijining pemain bal-balan sing paling apik dekorasi sejarah AS. Dheweke gabung karo panitia bidaan Sepakbola Sepak Bola 2026 dadi Juara Dunia FIFA kaping pindho (2015; 2019), Medali Emas Olimpiade kaping pindho (2008; 2012), lan dadi Pemain FIFA kaping pindho ing Taun iki (2015; 2016 ). Dheweke ngrencanakake melu ing Olimpiade 2020 sing dijadwal maneh ing musim panas mbesuk ing Tokyo dadi anggota Tim USA.

"Iki omah lan aku seneng mbantu nggawa acara olah raga paling gedhe ing donya menyang Philadelphia," ujare Lloyd. "Aku ngerti dhewe kasenengan lan energi saka FIFA World Cup ™ lan aku ora sangsi manawa Philadelphia bakal ketemu saiki dadi kutha tuan rumah lan minangka komunitas bal-balan sing luar biasa lan setya. Iki minangka pakurmatan minangka bagean saka bid iki. "

Julie lan Zach Ertz gabung karo upaya sipil penting iki kanggo dhukungan saka kutha asale. Julie Ertz uga dadi Juara FIFA World Cup ™ kaping pindho (2015; 2019) lan wis dadi Pemain Wanita Sepak Bola AS kaping pindho (2017; 2019). Dheweke dikenalake menyang Philadelphia nalika garwane Zach disusun dening Eagles Philadelphia ing babak kaping pindho Nraft Draft 2013.

Sajrone karir NFL, Zach Ertz dipilih kaping telu kanggo NFL Pro-Bowl (2018-2020) lan saiki nyekel rekor NFL kanggo resepsi sing paling akeh ing sawijining musim kanthi pungkasan (116 ing 2018). Dheweke uga nulungi Philadelphia Eagles menyang kamenangan Super Bowl kaping pisanan ing musim 2017-18.

The Ertzes bareng, "Kita durung ngerti sadurunge Filadelfia ing taun 2013, nanging kanthi cepet wis dadi omah. Ora mung diisi karo seni, budaya, lan restoran sing apik tenan, nanging uga kutha olahraga paling gedhe ing saindenging jagad. Kita ngerti manawa basis penggemar sing semangat iki bakal gabung karo kita kanggo nyengkuyung bidaan kanggo Philadelphia, lan kita bangga bisa gabung karo Carli lan Alejandro kanggo mbantu FIFA lan Soccer AS supaya ngerti babagan Philadelphia sing kita tresnani. ”

Bedoya, sing dadi anggota Uni Philadelphia sing misuwur banget lan sukses wiwit taun 2016, uga nggawa pengalaman bal-balan internasional sing apik kanggo upaya bidhisi Philadelphia. Bedoya entuk 65 karir karier kanggo Tim Nasional Pria AS (USMNT) sajrone pitung taun kepungkur, tampil ing kabeh papat pertandingan Piala Dunia FIFA kanggo USMNT ing 2014 lan dadi pimpinan balapan tim menyang Copa America Centenario 2016 semifinal.

Nalika nampa peran iki, dheweke ujar, "Aku seneng banget makili Uni Filadelfia minangka ketua co kehormatan kanggo tawaran kutha kasebut. Sepakbola minangka game dunia lan turnamen iki ora beda karo acara olahraga liyane. Anane ing kene ora mung bakal nyebabake generasi pemain bal-balan saiki, nanging uga bakal mbentuk generasi sabanjure. Aku ngarep-arep dadi pengacara sing kuat kanggo gaweyan iki nalika kita makarya kanggo menang lan nambah kehadiran lan semangat kanggo bal-balan ing wilayah kasebut.

Presentasi tawaran pertama kanggo FIFA lan Soccer AS ing Pilpres diwiwiti liwat Zoom tanggal 10 Juli 2020. Rekomendasi kanggo 17 kutha calon AS sing bakal dipilih dadi kutha tuan rumah resmi ora samesthine nganti pungkasan taun 2021.

Print Friendly, PDF & Email