24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Industri Rapat wong Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata transportasi Singapur Maneka Warta

Arab Saudi dadi tuan rumah Rapat Pimpinan Ekonomi Angkasa G20

Arab Saudi dadi tuan rumah Rapat Pimpinan Ekonomi Angkasa G20
Arab Saudi dadi tuan rumah Rapat Pimpinan Ekonomi Angkasa G20
ditulis dening Harry S. Johnson

Komisi Luar Angkasa Saudi ngatur rapat kaping pisanan pimpinan agensi luar angkasa sing kalebu negara-negara G2020. Rapat kasebut, dianakake Sekretariat G20 Saudi minangka bagean saka Program Konferensi Internasional sing ngurmati Presiden G20 Saudi taun 20, kanthi judhul Rapat Pemimpin Ekonomi Luar Angkasa - 2020. Tujuan rapat kasebut yaiku kanggo nggampangake tahapan negara-negara sing duwe pengaruh (sing dadi visi umum kanggo ngunggahake sektor luar angkasa) bisa kolaborasi ing proyek mbesuk lan sing ana, yaiku babagan eksplorasi ruang angkasa sing tentrem, investasi industri luar angkasa, lan inovasi sains luar angkasa.

Pangeran Sultan bin Salman bin Abdulaziz, Ketua Dewan Direksi Komisi Luar Angkasa Saudi, negesake pentinge rapat pertama iki, sing diwiwiti karo Kerajaan Arab Saudi. Rapat kasebut ora mung dadi platform kanggo kerja sama, nanging uga forum sing nggawe komitmen politik, ekonomi, lan ilmiah Kerajaan kanggo perdamaian lan pembangunan internasional.

Rapat kasebut dianakake kanthi virtual (liwat siaran video) dina iki, Rebo, 7 Oktober 2020, lan para pimpinan agensi antariksa kalebu Kantor PBB kanggo Luar Negeri Luar Negeri (UNOOSA), Organisasi Kerja Sama Ekonomi lan Pembangunan (OECD), lan sawetara organisasi liyane, perusahaan konsultasi, entitas ekonomi lan ahli ing bidang ruang.

Rapat Pimpinan Ekonomi Ruang pisanan - 20 diarepake bakal ngetokake pernyataan pungkasan sing bakal ngumumake rekomendasi menyang negara-negara Badan Luar Angkasa G20, kabeh kasebut selaras karo agenda "Space2030" PBB.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.