9 Prekara sing Perlu Dingerteni Sadurunge Nyuntikake Wajah Kanthi Pengisi Dermal

ditulis dening editor

Wawancara anyar karo Dr. Dan Xu, Kepala Dokter ing Toronto ID Cosmetic Clinic, wis ngumumake crita sing luar biasa ing mburi industri estetika. Iki nuduhake carane Dr. Xu nindakake perawatan marang pasien.

Print Friendly, PDF & Email

Dr. Xu nuduhake sawetara rahasia ing mburi perawatan populer, Dermal Fillers. Apa sing diungkapake dening Dr. Xu babagan pengisi dermal nerangake akeh produk sing kasedhiya lan carane golek rencana perawatan kanthi aman, sing bakal menehi asil sing marem.

Industri kecantikan terus berkembang, lan pangisi dermal wis berkembang dadi salah sawijining prosedur kosmetik sing paling populer. Nanging, sadurunge melu hype, ana 9 perkara sing kudu dingerteni babagan pengisi dermal sing bisa disuntikake.

  • Konsultasi karo Dokter, dudu Selfie

Akeh wong nyoba selfies digital kanggo ngukur carane bakal katon sawise prosedur. Nanging, selfies digital bisa uga ora nggambarake tampilan pengisi, amarga akeh faktor sing beda-beda bisa mengaruhi asile.

  • Perawatan sing ora bisa dibalèkaké

Mangga mikir kaping pindho sadurunge nggunakake pangisi dermal sing ora bisa dibatalake. Pangisi kasebut ora bisa dicopot yen asile ora kaya sing dikarepake. Pilihan sing luwih apik yaiku perawatan asam Hyaluronic sing bisa dibalik, menehi kebebasan kanggo nyoba tampilan anyar lan mutusake apa sing paling apik.

  • Asil gumantung ing Dokter

Ora preduli apa jinis bahan pangisi sing digunakake dening dokter, asile gumantung kepiye dhokter nyilikake risiko, nalika menehi asil injeksi sing paling apik. Dokter sing paling apik bakal duwe pengalaman injeksi kosmetik pirang-pirang taun, uga sudut pandang estetika sing unik.

  • Sakabèhé dandan

Pengisi bisa uga ora nggawe asil dandan sakabèhé ing tampilan. Penting kanggo elinga yen nalika miwiti perawatan, tujuan perbaikan sakabèhé kudu dianggep, lan saka rencana langkah demi langkah dikembangake.

  • Aja nggunakake sembarang Pengisi

Aja mung langsung nyoba jinis pengisi sing anyar. Priksa manawa sampeyan mung takon karo profesional sing dilisensi. Takon pitakonan babagan produk lan sinau babagan keuntungan lan suwene produk wis diuji lan digunakake ing industri estetika.

  • Aja percaya publisitas

Merek pangisi lawas sing wis diuji kanthi apik bisa uga ora dipromosekake kaya pengisi sing luwih anyar, amarga bisa uga ana nilai komersial sing luwih akeh ing mburi pengisi anyar kasebut. Priksa manawa sampeyan takon karo profesional sing dilisensi kanggo verifikasi merek anyar.

  • Asam Hyaluronic minangka Pengisi sing Bisa Dibalik Paling Apik

Kanggo asil pangisi sing bisa dibalèkaké sing paling apik, pilih pengisi asam hialuronat kaya Juvederm, Belotero utawa Restylane lsp. Iki minangka pengisi sing bisa dibalèkaké sing bisa larut liwat enzim sing disebut hyaluronidase.

  • Gunakake Pangisi sing Disetujui

Health Canada wis nyetujoni sawetara jinis pangisi utama sing aman digunakake ing rai, lambe, lan tangan: asam hyaluronic, kalsium hidroksiapatit, asam poli-L-laktik, lan polimetilmethakrilat. Kajaba iku, sawetara pangisi sauntara sing diiklanake bisa uga duwe asil permanen sing dikarepake, tegese injeksi bola-bali ora dibutuhake.

  • Perawatan kudu Komitmen sing wis direncanakake

Tansah ngerti tujuan sakabèhé, sadurunge delving menyang pasar pangisi kosmetik. Ngerti tujuan estetika lan kosmetik sawise konsultasi karo dokter minangka langkah pertama sing penting. Banjur, ngetutake langkah-langkah sing wis direncanakake, kanthi pas wektune, penting kanggo entuk asil sing dikarepake.

Priksa manawa pangisi derma disuntikake dening dokter profesional lan dilisensi. Iki njamin nampa perawatan sing paling aman lan asil estetika sing paling apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar