Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kutha New York milih salah siji saka sepuluh kutha sing paling apik ing donya

Salah sawijining cara paling apik kanggo njelajah kutha anyar yaiku mbuwang mobil lan mlaku-mlaku ing sadawane lurung-lurung, ndelok lan nemokake permata sing didhelikake sing sampeyan wis kejawab nalika nyopir.

New York City njupuk posisi nomer telu, kanthi skor 41.75 saka 60 ing Skala Walkability, kanthi poin sing diwenehake kanggo iklim, emisi kualitas udara / CO2, keamanan, jalur mlaku, alam & taman lan jam srengenge. 

New York City duwe jalur tilase paling dhuwur (1000) saka 28 kutha sing kalebu ing panliten kasebut, dadi lokasi istirahat kutha sing ideal kanggo dijelajah kanthi mlaku. 

Ing tengah kutha paling sibuk ing donya, atraksi alam nyedhiyakake rasa tentrem lan santai. Nyatane, Covid-19 Monitor Sentimen Perjalanan ngumumake manawa 35% kita ngrancang lelungan sing fokus ing alam taun iki. New York City rangking nomer lima kanggo Alam & Taman kanthi kacathet 133.

Nanging kepiye cara jagad liyane tumpukan?

Ing ngisor iki ana 10 kutha sing ramah para pejalan kaki ing donya:

  1. Wina, Austria - 45
  2. Lisbon, Portugal - 44.55 
  3. New York City, USA - 41.75
  4. Tokyo, Jepang - 41.70 
  5. Peking, Tiongkok - 41.55 
  6. Seoul, Korea Selatan - 41.50 
  7. Madrid, Spanyol - 39.50
  8. Prague, Republik Ceko - 38.75 
  9. London, Inggris - 37.90 
  10. Paris, Prancis - 37.75 
Print Friendly, PDF & Email