Awards Industri Hospitality News wong Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata Singapur Maneka Warta

Asosiasi Bisnis Praslin Ngucapake Salam marang Alain St.Ange kanggo Penghargaan Pahlawan Pariwisata Internasional

Asosiasi Bisnis Praslin Ngucapake Salam marang Alain St.Ange kanggo Penghargaan Pahlawan Pariwisata Internasional
Penerima Pahlawan Pariwisata Internasional Alain St.Ange

Kantor Pimpinan Asosiasi Bisnis Praslin (PBA) minangka wakil saka para anggotane ngaturake ucapan selamat kanggo Pak Alain St.Ange nalika nampa "Pahlawan Pariwisata Internasional" Award.

Dhaptar penghargaan Alain St.Ange sing dawa lan kontribusi kanggo bidang pariwisata dikutip, lan organisasi pungkasane nyimpulake, "Pak. St.Ange saiki Presiden Dewan Pariwisata Afrika lan Ketua Co Hope Project, inisiatif Afrika kanggo nanggepi pandemi COVID. [Dheweke] wis kerja awan lan wengi suwene wis pirang-pirang taun kanggo industri pariwisata sing luwih apik lan wis katon ngomong ing acara-acara ing saindenging jagad. Pak St.Ange ora mung nggawa awake dhewe, nanging reputasi negarane dadi kekuwatan utama pariwisata internasional. Kanca karo kabeh, mungsuh sing ora ana sing nyebabake Pak St.Ange seneng industri iki.

"Dheweke pancen pantes entuk kursi penting ing Balai Pariwisata Internasional."

Draft otomatis

Pak St.Ange wis nampa akeh penghargaan lan penghormatan, kalebu Mahatma Gandhi Honor Award (2014) amarga kerjane nguatake hubungan Indo-Seychelles, Plaque of Honor saka House of Lords ing London (2015), lan Pariwisata Terkenal Penghargaan Prestasi ing Afrika (2015). Dheweke uga nulis lan dadi mitra penulis sawetara buku babagan Seychelles.

Pengumuman iki minangka penghargaan lan penghargaan paling dhuwur ing industri pariwisata internasional ing saindenging jagad, lan penghargaan iki minangka prestasi utama kanggo Pak St.Ange lan kabeh Seychelles.

Kanggo Seychelles, Pak St.Ange nggawe model pemasaran pariwisata kanggo Seychelles nalika dadi Menteri Pariwisata, sing nyebabake tuwuhing pariwisata lan nggawe kekayaan, nggawe Seychelles dadi pimpinan strategi pemasaran pariwisata kanthi visibilitas sing luwih dhuwur kanggo salah sawijining wong sing paling terisolasi ing donya tujuan.

Sajrone promosi nasional karnaval, 147 wartawan internasional mlebu ing Seychelles kanthi atusan kamera lan pena sing ora kaetung kanggo nutupi tujuan pulau kasebut, nampilake Karnaval des Seychelles, pantai, gunung, urip segara, urip manuk, lan budaya lan budaya Seychellois sing unik.

Draft otomatis

Kanggo nyalonake pahlawan pariwisata, bukak https://safertourismseal.com/nomination/

#bajangbali

#safertourism

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.