News

Prakiraan pasar ing industri kendaraan dhasar lan bis dhasar China

ChinaLaporan
ChinaLaporan
ditulis dening editor

ReportsnReports nawakake Laporan Industri Bus China, 2014-2017, lan Laporan Industri Kendaraan Penumpang Dasar China, 2014-2017, panelitian riset pasar ing toko kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

ReportsnReports nawakake Laporan Industri Bus China, 2014-2017, lan Laporan Industri Kendaraan Penumpang Dasar China, 2014-2017, panelitian riset pasar ing toko kasebut.

Laporan Industri Bus China, 2014-2017, ramalan riset pasar babagan total volume penjualan bis ing China bakal ngluwihi 690,000 unit ing taun 2017. Ing pirang-pirang taun kepungkur, volume penjualan bis ing China bakal nyedhiyakake AAGR 9% utawa luwih.

Laporan Industri Kendaraan Penumpang Dasar China, 2014-2017, riset pasar ramalan produksi kendaraan penumpang dhasar ing Tiongkok bakal ana 17.01 yuta unit ing taun 2017. Panliten iki kalebu 6 bab lan 79 grafik, kalebu ringkesan industri mobil umum China, pola produksi lan penjualan lan persaingan kendharaan penumpang dhasar, lan model kendharaan utama sing didol ing segmen pasar. Kajaba iku, laporan kasebut uga ngenalake profil lan produksi lan penjualan umum produsen kendaraan dhasar, uga produksi lan penjualan, basis produksi lan perencanaan pangembangan kendaraan penumpang dhasar.

Laporan Industri Bus China, 2014 - ngemot 6 bab lan 129 grafik dhaptar perusahaan kaya Yutong Bus, Kinglong Motor Group, Zhongtong Bus, Foton, Anhui Ankai Automobile, SG Automotive Group, Asiastar, BYD, Sinotruk, Brilliance Jinbei Automobile, JMC, Dongfeng Motor Corporation, JAC, Jinhua Youngman Automobile-Manufacturing Co., Ltd. lan Shanghai Sunwin Bus Corporation. Ing 2013, pasar bis entheng ngungkuli sebagian besar pasar bis liyane lan volume penjualan njaga tingkat pertumbuhan sing cukup cepet, kanthi volume penjualan ing taun 2013 tekan 329,315 unit, nganti 17.5% saka taun 2012. Antarane 2008 lan 2013, volume penjualan bis ringan nuduhake CAGR 17.7%, luwih apik tinimbang kinerja pasar bis ing wektu sing padha. Ing babagan pola persaingan pasar bis ringan, Brilliance Jinbei Automobile dadi peringkat nomer siji ing volume penjualan, kanthi volume penjualan 2013 tekan 103,800 unit, munggah 11.9% saka setahun kepungkur lan nyumbang 31.5% saka total penjualan bus ringan nasional, 38,500 unit luwih saka JMC minangka nomer loro, sing nggawa kauntungan pasar sing jelas.

Laporan Industri Kendaraan Penumpang China, 2014-2017, ndhaptar perusahaan kaya Shanghai Volkswagen, FAW-Volkswagen, Beijing Hyundai Motor Co., Ltd., Perusahaan Kendaraan Penumpang Dongfeng Nissan, Shanghai General Motors Co., Ltd., Dongfeng Peugeot Citroen Automobile Company Ltd., Changan Ford Automobile Co., Ltd., Shanghai GM Dongyue Motors Limited, Dongfeng Yueda Kia Motor Co., Ltd., Guangzhou Honda Automobile Co., Ltd., FAW TOYOTA Motor Sales Co., Ltd., Chongqing Changan Automobile Co, Ltd., Zhejiang Geely Holding Group lan BYD Auto Co., Ltd. Ing taun 2013, produksi kendaraan penumpang dhasar ing China ana 12.1008 yuta unit, nganti 12.36% saka setaun sadurunge. Sajrone periode Januari nganti April 2014, volume produksi lan penjualan kendharaan penumpang dhasar (mobil) cacahe 4.1042 yuta unit lan 4.1464 yuta unit, paningkatan saben taun 3.76% lan 4.88% kanthi kapisah. Ing 2013, 5 produsen otomatis top yaiku FAW-Volkswagen, Shanghai Volkswagen, Dongfeng Nissan Passenger Vehicle Company, Beijing Hyundai Motor Co., Ltd. lan Shanghai General Motors Co., Ltd., ing endi Volkswagen Group nguwasani 22.35% saka umume pangsa pasar.

Ing babagan level kendaraan penumpang dhasar, dipengaruhi pajak pajeg kendaraan sing disetel kanggo mobil penumpang kanthi 1.6L utawa pamindahan ngisor uga subsidi kanggo kendaraan hemat energi, kendharaan kelas A wis ngalami pangsa pasar wiwit taun 2009 , saka 50% ing taun 2008 nganti 60%. Diproyeksikan manawa kendaraan kelas A bakal terus mandheg pangsa pasar ing taun 2014. Nanging, ing pasar kendaraan penumpang umume, konsumen Tionghoa seneng kendharaan ukuran menengah lan gedhe. Mula, kendaraan penumpang dhasar bakal diperes dening pasar SUV.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.